ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διακοσμητικά tips για τα φωτάκια των Χριστουγέννων. Χωρίς λαμπιόνια γιορτές δεν ξεκινούν

Έχεις τοποθετήσει τα πάντα. Για μέρες στόλιζες το σπίτι και τοποθετούσες δέντρο, μπάλες, λαμπιόνια και διακοσμητικά. Άλλαξες θέση στο δέντρο τουλάχιστον έξι φορές και ίσιωσες το αστέρι πάνω από δέκα. Λείπει η μπάντα του δήμου αλλά χαλάλι, θα κάνεις τα αποκαλυπτήρια μόνο με τους οικείους σου. Όλα έτοιμα και το μόνο που λείπει είναι να βάλεις την πρίζα. Ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν σε πιάνουν αμφιβολίες. Μήπως να αφαιρέσεις μερικά λαμπάκια για να μη σου ανάψουν αργότερα όταν θα έρθει ο λογαριασμός; Κι εμείς γιατί είμαστε εδώ; Ναι, εννοείται θα σου δείξουμε τέλειες ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης αλλά θα σου κάνουμε δώρο το ρεύμα για έναν ολόκληρο χρόνο από το Φυσικό Αέριο Ελληνική - Εταιρεία Ενέργειας. Δύο τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να το κερδίζουν δωρεάν, αρκεί να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. 4 βήματα θα ακολουθήσεις και πήρες μέρος στο διαγωνισμό. Μην αργείς. Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας φέρνει και το ρεύμα στη ζωή μας για να ανάψουν τα λαμπάκια. Με χρέωση κιλοβατώρας φθηνότερη και από τη νυχτερινή, όλο το 24ωρο ανάβεις όλα τα φωτάκια άφοβα.

 

Ακολουθεί έμπνευση

#1

 

Θα χρειαστείς μία σειρά λαμπάκια και μπάλες. Θα σχηματίσεις με τα λαμπάκια στον τοίχο ένα δέντρο και στη συνέχεια θα τοποθετήσεις τις μπάλες της αρεσκείας σου. Μπορείς να παίξεις με πιο μικρές και πιο μεγάλες για να δώσεις μία πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση.

#2

 

Μπορείς να φτιάξεις το συγκεκριμένο δέντρο χρησιμοποιώντας (και) θαλασσόξυλα. Ξεκινάς με τα πιο μεγάλα και καταλήγεις στα πιο μικρά. Λαμπάκια, γιρλάντες και μπάλες και είναι έτοιμο το δέντρο σου.

#3

 

Στην ίδια λογική με το προηγούμενο αλλά χωρίς πλαίσιο. Μπεζ, καφέ και silver ταιριάζουν πολύ στη λευκή διακόσμηση και φωτίζουν το χώρο.

#4

 

Λαμπιόνια παντού υποσχεθήκαμε και λαμπιόνια παντού θα έχουμε. Όλοι οι διάδρομοι του σπιτιού μπορούν να στολιστούν και σε κάθε σου βήμα να νιώθεις Χριστούγεννα.

#5

 

Και περνάμε στις πόρτες και τα παράθυρα που δε γίνεται να μείνουν παραπονεμένα. Μπορείς είτε να τοποθετήσεις μία σειρά από λαμπάκια γύρω τους, είτε να τα συνδυάσεις με κλωνάρια πεύκου. Σκέψου μόνο την αίσθηση που θα έχεις όταν βάζεις τον κλειδί στην πόρτα και σε υποδέχεται αυτή η εικόνα.

#6

 

Αν στο σπίτι υπάρχει σκάλα είναι η κατάλληλη περίοδος να την στολίσεις με λαμπιόνια, γιρλάντες και μπάλες. Μη σου πω ότι τα λαμπιόνια μπορούν να μείνουν και μετά το ξεστόλισμα.

#7

 

Λαμπιόνια «κουρτίνες». Δίνουν στο χώρο ένταση και κάνουν το δωμάτιο να δείχνει μεγαλύτερο. Μπορείς να τα βάλεις στον τοίχο, το ταβάνι αλλά και τα παράθυρα. Αυτό θα πει χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

#8

 

Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Πάνω στο τραπέζι, στο πάτωμα, δίπλα σου στο κομοδίνο, στην τραπεζαρία. Όπου κι αν τα βάλεις θα κάνουν τη δουλειά τους, που δεν είναι άλλη από το να δώσουν μία νότα εορταστικά πανηγυρική.

#9

 

Βρες δύο-τρία γυάλινα (διάφανα) βάζα, τοποθέτησε μέσα μπάλες της αρεσκείας σου και ολοκλήρωσε τη σύνθεση με λαμπιόνια. Μέσα σε 2 λεπτά έφτιαξες μόνη σου το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό.

#10

 

Άλλη μία DIY ιδέα με βαζάκια. Είχε τελειώσει η μαρμελάδα και δεν τα πέταξες και έπραξες πολύ σωστά γιατί έφτασε η στιγμή να τα εκμεταλλευτείς. Τα γεμίζεις λαμπιόνια και είτε τα αφήνεις έτσι, είτε τα αναποδογυρίζεις. Πάνω σε ένα δίσκο με λίγα κουκουνάρια και έχεις μία υπέροχη σύνθεση.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα!