ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

5 τέλεια διακοσμητικά από τη Zara Home για το σαλόνι σου

Οι διακοσμητικές πινελιές είναι που κάνουν τη διαφορά στο χώρο σου. Ας επικεντρωθούμε στο σαλόνι του σπιτιού κι ας προσθέσουμε πράγματα που είναι χρηστικά και δίνουν στιλ. Αυτός είναι και ο βασικός συνδυασμός που πρέπει να έχεις κατά νου κάθε φορά που κάνεις νέες αγορές. Γιατί δεν έχει νόημα να πάρεις κάτι όμορφο αλλά να είναι αχρείαστο. Μία βόλτα στη Zara Home θα σε πείσει πως χρειάζεσαι μία ανανέωση.

Στρογγυλό σκαμπό

 

Πέρα από το γεγονός ότι είναι κουκλάκι ζωγραφιστό έχει πρακτική αξία. Μπορείς να το βάλεις δίπλα στον καναπέ ή το τραπέζι του σαλονιού.

Κεραμικό βάζο

 

Στολίδι για το τραπέζι. Το επαναλαμβανόμενο μοτίβο δίνει μοντέρνο τόνο ενώ το σχέδιό του δίνει κάτι πιο ρουστίκ. Ένας συνδυασμός που ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης. Σκέψου το με φρέσκα λουλούδια.

Κερί σε σχήμα πάνθηρα

 

Κι όμως είναι κερί και το πιο πιθανό είναι να μη θέλεις να το ανάψεις για να μην το χαλάσεις. Τα κεριά που δεν ανάβεις είναι κακή ενέργεια για αυτό θαύμασέ το και μετά πάρε τα σπίρτα.

Μεταλλική γλάστρα

 

Τα φυτά μέσα στο σπίτι (μικρά ή μεγάλα) βοηθούν την κίνηση του τσι και επομένως την καλή ενέργεια να διαχυθεί στο χώρο. Φυτό χωρίς γλάστρα δε γίνεται οπότε μία τέτοια με ψηλή βάση είναι ιδανική.

Κοίλος καθρέφτης

Ένα κομμάτι που πρέπει να έχει το σαλόνι σου ιδιαίτερα αν είναι μικρό. Ο στρογγυλός καθρέφτης δίνει στιλ και το χρυσό χρώμα μπορεί να συνδυαστεί είτε με ξύλο, είτε με πιο industrial στοιχεία.