ΔΙΑΚΟΠΕΣ

10 δωμάτια (βάρκες) ξενοδοχείων που πρέπει να πας εδώ και τώρα

Υπέροχα, σύγχρονα, ρετρό δωμάτια ξενοδοχείων σε βάρκα πάνω σε ποταμούς που θα τα λατρέψεις. Μπορείς φέτος στις διακοπές σου να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Γιατί όχι;

Παρίσι

Η διακόσμηση συνδυάζει σύγχρονα και ρετρό-pop στοιχεία, με όλες τις ανέσεις ενός high-end ξενοδοχείου. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπανιέρες και είναι βρίσκεται στο ποταμό Σηκουάνα.

Άμστερνταμ.

Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη χτισμένη πάνω σε κανάλια. Αυτό το φωτεινό και άνετο διαμέρισμα που χωράει τέσσερα άτομα, δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα.

Λονδίνο

Ένα πολυτελές σπίτι που μοιάζει με βρετανικό μυθιστόρημα.

Σιάλτ

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις αυτή την υπέροχη θέα ξαπλώνοντας στην αγκαλιά του συντρόφου σου; Είναι λίγο ακριβό αλλά πανέμορφο. Ότι πρέπει για ταξίδι του μέλιτος.

Κοπεγχάγη

Είναι πάνω σε ένα ήσυχο ποτάμι και έχει απίστευτα όμορφη διακόσμηση. Τρέξε γρήγορα.

Πράγα

Πως γίνεται μια πανέμορφη πόλη να μην είχε μια από τις πιο όμορφες ιδέες για σπίτι- βάρκα πάνω σε ποταμό;

Νέα Ορλεάνη

Αυτό το υπέροχο σπίτι μπορεί να χωρέσει μέχρι και οκτώ άτομα αφού διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο πολυτελή λουτρά, πισίνα, τζακούζι και μπαρ!

Νέα Υόρκη

Λίγο πιο πέρα από το Μανχάταν μπορείς να συναντήσεις αυτό το υπέροχο “σπίτι” για να ξαπλώσεις το απόγευμα στην αιώρα κοιτώντας την νότια ακτή του Long Island.

Ινδία

Ένα σπίτι που μοιάζει σαν ναός! Υπέροχο και σε πολύ καλή τοποθεσία αφού μπορείτε να επισκεφθείτε τους όμορφους κήπους και τις λίμνες της πόλης Srinagar.

Βελιγράδι

Δες θες να ξυπνάς το πρωί ακούγοντας τα νερά του Δούναβη. Εσύ, ο σύντροφος σου και ακόμα ένα ζευγάρι μπορείτε να χωρέσετε άνετα σε αυτό το διώροφο σπίτι.