LIFE

7 πράγματα που κάνει κάθε γυναίκα όταν μένει μόνη της στο σπίτι

Δεν είναι όλες που έχουν την ελευθεριά να μένουν μόνες τους. Κάποιες ακόμη μένουν με τους γονείς, αναγκαστικά, μέχρι τα οικονομικά τους να γίνουν καλύτερα για να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν μακριά τους. Αμήν και πότε!

Το να μείνουν μόνες τους στο σπίτι είναι σπάνιο και ακατόρθωτο θα έλεγα. Εσύ που μένεις μόνη σκέψου τότε που ζούσες μαζί με τους γονείς σου πόσες νύχτες παρακάλαγες να βγούνε, να πάνε ένα ταξίδι ή έστω μια βόλτα. Ναι ναι ωραίες στιγμές. Τα πιο κάτω πράγματα φίλη μου δεν υπάρχει περίπτωση (καλά μπορεί και ναι) να μην τα έχεις κάνει όταν η οικογενειακή φωλίτσα ήταν μόνο για σένα.

1. Προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι μόνη σου στο σπίτι (ενώ το γνωρίζεις ήδη)

Δεν το έχεις συνειδητοποιήσεις τόσο γρήγορα ότι όλοι έφυγαν γιατί είναι κάτι σπάνιο και παράξενο για σένα. Ενώ ξέρεις πως είσαι μόνη, ξεκινάς να ψάχνεις ένα ένα τα δωμάτια του σπιτιού ή να τριγυρνάς στο σπίτι με αργά και σταθερά βήματα φωνάζοντας ”Είναι κανείς εδώ; Μαμά;”. Και έχεις αυτό το ύπουλο και τρομακτικό γέλιο… της τρελής.

2. Βάζεις στην διαπασών την μουσική και ξεκινάς χορό

Κανείς δεν σε βλέπει, μπορείς να δώσεις την παράσταση της ζωής σου. Ε λοιπόν επιβάλλεται η μουσική να ‘’σπάσει’’ τα ηχεία και εσύ να ξεβιδωθείς όσο μπορείς. Ας ξεκινήσουμε με κάτι απλό, όπως τη χορογραφία του “Sorry” του Justin Bieber.

3. Κυκλοφορείς σχεδόν γυμνή

Αφού το ξέρουμε και οι δυο, σαφώς και νιώθεις πιο άνετα χωρίς ρούχα ή έστω χωρίς το παντελόνι που σε σφίγγει γιατί το αγοράσεις ένα size πιο μικρό με την ελπίδα πως θα χάσεις τα περιττά κιλά και θα μπεις. Δεν πιστεύω να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω;

 

4. Ξαφνική ησυχία όταν χτυπάει η πόρτα

Ή όταν ‘’νομίζεις’’ πως άκουσες να σου χτυπάνε την πόρτα. Συνήθως όταν μένουμε μόνες εμείς οι γυναίκες ακούμε παράξενους ήχους, κρυβόμαστε πίσω από κολώνες, γουρλώνουμε τα μάτια μας, παίρνουμε τηλέφωνο τον φίλο μας, λέγοντας του πως κάποιος είναι μέσα στο σπίτι και φερόμαστε λες και παίζουμε σε ταινία τρόμου. Σε αυτό το σημείο δεν πιστεύω πως θα διαφωνήσει καμιά.

5. Τρως ό,τι βρίσκεται στο σπίτι επειδή απλώς μπορείς

Δεν έχεις την μητέρα σου να σου φωνάζει ‘’Μην τρως τόσο πολύ παιδί μου θα πονέσεις την κοιλίτσα σου’’ ή “Άσε κάτω τους ξηρούς καρπούς είναι για τον πατέρα σου όταν πίνει τις μπύρες του”. Μπορείς να ‘’καθαρίσεις’’ όλα τα ντουλάπια, ένα ένα.

6.  Εξασκείς τα ταλέντα σου στην μπανιέρα

 

Δεν χρειάζεται να κάνεις βιαστικά μπάνιο, δεν χρειάζεται να ανάψεις μόνο δυο ώρες τον θερμοσίφωνα αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ (εντάξει όχι είναι αρκετές και μόνο δύο ώρες ολόδικες σου). Γεμίζεις την μπανιέρα και ξεκινάς χορό και τραγούδι. Προσοχή να μην γλιστρήσεις όμως, δεν το θέλουμε κάτι τέτοιο.

7. Δεν σε νοιάζει αν το δωμάτιο σου είναι ακατάστατο

Ο χορός και το τραγούδι απαιτεί και κατάλληλα ρούχα. Φαντάζομαι θα άλλαξες καμιά 10αριά φορέματα και γόβες μέχρι να καταλήξεις στο καλύτερο και σίγουρα αυτά τα ρούχα δεν μπήκαν ποτέ στη θέση τους. Τα βόλεψες για λίγο στο πάτωμα ή στο κρεβάτι.