LIFE

207 ευρώ αρκούν για να το παίξεις πλούσιος στα social media!

Δεν είναι άγνωστο το ότι πολλές από τις φωτογραφίες που βλέπουμε καθημερινά να ανεβαίνουν στα social media, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια εντυπωσιασμού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

Γεγονός που, φυσικά, οφείλεται στην ανάγκη του ανθρώπου να αισθάνεται κοινωνικά αποδεκτός και άξιος θαυμασμού. Τι γίνεται, όμως, ότι η εμμονή μας με τα social media μας οδηγεί σε… σπατάλες;

H Ρωσική εταιρία Private Jet Studio είναι πρόθυμη να αναλάβει δράση και να εντυπωσιάσει τους followers μας. Με ποιο τρόπο; Νοικιάζοντας μας ένα ιδιωτικό τζετ για δύο ολόκληρες  ώρες, προκειμένου να φωτογραφηθούμε και να ανεβάσουμε το υλικό στις προσωπικές μας ιστοσελίδες ώστε να δώσουμε την εντύπωση μιας ζωής αλά… Kim Kardashian.

Κατά τη διάρκεια των δύο ωρών, οι πελάτες της εταιρείας έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν, να αλλάξουν ρούχα και χτενίσματα (προκειμένου να φαίνεται πως οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν διαφορετικές ημέρες) και να ποζάρουν σε κάθε δυνατό σημείο του τζετ όσες φορές θέλουν. Το κόστος για τις 2 ώρες ανέρχεται στα 207 ευρώ, ενώ στην περίπτωση που κάποιος πιο απαιτητικός επιθυμεί να τραβήξει και βίντεο, θα πρέπει να πληρώσει 335 ευρώ στο σύνολο.

Τώρα ξέρεις πως υπάρχει λύση να εντυπωσιάσεις στο Instagram. Θα έμπαινες, όμως, σ’ αυτή τη διαδικασία;

Жизнь полна удивительных моментов. Всегда верьте в свои мечты Полетели?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) στις

Куда бы вы отправились сегодня?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) στις

Доброе утро – это когда так. Fly with us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PRIVATEJETSTUDIO (@privatejetstudio) στις