LIFE

10 τέλειες κούπες για να πιεις τον καφέ σου

Ένα καφεδάκι την ημέρα, την υπνηλία κάνει πέρα αλλά δε μας φτάνει. Θέλουμε ο καφές μας να κάνει πέρα και την μονοτονία.

Βρήκαμε, λοιπόν, υπέροχες κούπες που κυκλοφορούν εκεί έξω για να απολαμβάνουμε τον γαλλικό, τον ελληνικό, τον εσπρέσο μας. Διαλέγεις και παίρνεις. Είτε για σένα, είτε για τους αγαπημένους σου. Γιορτές έρχονται!

1. Ανοξείδωτη που ανακατεύει μόνη της

Κουταλάκι τέλος. Αυτή η κούπα, μπορεί να σου ανακατέψει τον καφέ σου, χωρίς βοήθεια. Πατάς απλά ένα κουμπάκι και είσαι έτοιμη. Τη βρήκαμε με 17,27 ευρώ.

2. Θερμομονωτική

Όσο καυτός και να είναι ο καφές, με αυτή την κούπα δύσκολα θα το καταλάβουν τα χέρια σου. Είναι από πορσελάνη και έχει διπλό τοίχωμα. Το σχέδιο της είναι εμπνευσμένο από το μοτίβο των κινέζικων παραθύρων Liuli. Με 10 ευρώ δική σου!

 

3. Imagine

Ιmagine all the people, living life in peace… και πιες και το καφεδάκι σου. Τιμή: 9,99 ευρώ.

4. Φωτογραφικός φακός

Πλαστική κούπα, για εσένα που αγαπάς τη φωτογραφία, δική σου με 8,63 ευρώ.

5. Μάτια που ανοικογλείνουν

Χωρίς καφέ, τα μάτια δεν ανοίγουν. Ενώ μόλις βάλεις λίγο στην κούπα σου, αμέσως ξυπνάς! Αυτή η κούπα αλλάζει μοτίβο και κάνει 12,47 ευρώ.

6. Κάνει καρδούλες

Μα τι ωραίος τρόπος να λες στη φίλη σου κάθε μέρα ότι την αγαπάς. Αυτή η κούπα έχει γενικώς καρδούλες και ειδικά μόλις ζεσταίνεται, γράφει I love U. Τιμή: 14,39 ευρώ.

7. Cupcakes!

Αγαπάς το ροζ, σου αρέσουν τα cupcakes και λατρεύεις τον καφέ; Τι κάθεσαι, αυτή η κούπα είναι για σένα. Κάνει 7 ευρώ.

8. Tαφ

Όλοι θα κοιτάνε την κούπα σου στο γραφείο και κανείς δε θα μπορεί να την… μπερδέψει. Είναι ιδιαίτερη, ιδανική για τσάι (Time for T) αλλά και ο καφές σου μια χαρά βολεύεται. Τη βρήκαμε με 8,30 ευρώ.

9. Προειδοποίηση

Μην πουν μετά ότι δεν τους προειδοποίησες. You are not normal, το λέει και η κούπα σου (που αγόρασες ήδη με 10,19 ευρώ).

10. Drink the button

Μπορεί να μην χωράει πολύ καφέ αλλά σίγουρα χωράει αρκετό για να κάνεις εντύπωση και να καμαρώνεις για την επιλογή σου. Το σετ περιέχει τρεις κούπες, οπότε μπορείς να το μοιραστείς και με τους συνάδελφους. Εσύ το Ctrl, άλλη το alt και άλλη το Del. Τιμή: 14,39 ευρώ.

Για δες κι αυτά στο Ladylike:

Οι μαγικές μας κάπες

Πόσο shopaholic είσαι;