PUBLI

Λίστα Δώρων για τα Χριστούγεννα από την Huawei!

Αναζητήστε τις μοναδικές προσφορές και τα δώρα που προσφέρει η Huawei

Κάθε συσκευή τηλεφώνου Huawei διαθέτει το κατάστημα εφαρμογών AppGallery, μέσω του οποίου δίνεται πρόσβαση σε όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές, όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok, αλλά και πολλαπλές εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί σε τοπικό επίπεδο για να προσφέρουν προηγμένες υπηρεσίες στους χρήστες. Στην Ελλάδα, το HMS οικοσύστημα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες τραπεζών (Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank), παραγγελία φαγητού (e-Food, BOX), εύρεσης ταξί (Taxiplon), πάροχοι κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind), ενώ εμπλουτίζεται διαρκώς για να προσφέρει μία προηγμένη εμπειρία χρήσης. Παράλληλα, μέσα από τη 3rd party εφαρμογή Gspace, διαθέσιμη χωρίς διαφημίσεις στο AppGallery, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης των Google εφαρμογών, όπως YouTube, Google Maps και άλλες εφαρμογές και υπηρεσίες, με πολύ απλά βήματα.

Για smartwatch η επιλογή είναι μία: Huawei

Αν ψάχνετε για ένα χρήσιμο δώρο σε λογική τιμή για τον εαυτό σας, τον αγαπημένο/η σας, τον καλύτερο/η σας φίλο/η ή για τους γονείς σας, ένα έξυπνο ρολόι είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές. Η ικανότητα των smartwatches να καταγράφουν την υγεία μας, την φυσική μας κατάσταση και να μας βοηθούν να προσαρμόζουμε τις συνήθειες μας και να αγκαλιάζουμε έναν πιο  υγιή τρόπο ζωής τα καθιστά έναν αχώριστο και αγαπημένο σύντροφο στην καθημερινότητά μας. Είναι σαν να έχετε τον προσωπικό βοηθό στον καρπό σας. Τι καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο λοιπόν από ένα smartwatch και μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο εφόσον τα smartwatches της Huawei είναι τα κορυφαία στην κατηγορία τους. Η γκάμα της Huawei είναι μεγάλη και καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Τα μοντέλα όπως τα HUAWEI WATCH GT 3 Pro και GT 3 αποτελούν ιδανική επιλογή για Χριστουγεννιάτικο δώρο, ενώ οι διάφορες εκδόσεις τους, όπως οι Elegant Gold, Elegant White, μπορούν να βρουν τον τέλειο συνδυασμό σε ένα γυναικείο look. Αυτή η σειρά προηγμένων αθλητικών έξυπνων ρολογιών διαθέτει επιστημονική λειτουργία διαχείρισης υγείας και φυσικής κατάστασης και υψηλή απόδοση. Στόχος του είναι να προσφέρει μια επιστημονική προπόνηση για να βοηθήσει τους χρήστες να παραμείνουν ενεργοί στην καθημερινή τους ζωή χάρη στις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς παρακολούθησης του SpO2 και του στρες καθώς και της ακριβούς παρακολούθησης του ύπνου. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η εκπληκτική σχεδίαση με υλικά κορυφαίας ποιότητας που του δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Και για όσους αναζητούν τέλειο συνδυασμό άψογης φόρμας και εξαιρετικής λειτουργίας, μπορούν να αναζητήσουν τα HUAWEI WATCH 3, WATCH 3 Pro και WATCH GT2. Τα Huawei smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android συσκευές. 

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι μία ευκαιρία να εξοπλίσεις και το γραφείο σου

Η περίοδος των εορτών μας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσουμε αυτά που μας λείπουν και το γραφείο δεν μπορεί να απουσιάζει από τις ανάγκες της καθημερινότητάς μας. Αυτήν την περίοδο είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσουμε το HUAWEI MateBook D16, που με οθόνη 16 ιντσών σε ελαφρύ σώμα 15,6 ιντσών, προσφέρει την απόλυτη φορητότητα χωρίς να συμβιβάζεστε στην αίσθηση και άνεση που σας παρέχει ένα μεγαλύτερο laptop. Ενώ, την ίδια στιγμή, με το HUAWEI MatePad 10.4, θα απολαύσετε τη δυνατότητα χρήσης πολλαπλών παραθύρων για απεριόριστη παραγωγικότητα και την ευκολία που σου προσφέρει ένα tablet τελευταίας τεχνολογίας. 

Μουσική και ηχητική απόλαυση μόνο για εσένα, με ασύρματα ακουστικά

Για πολλούς ανθρώπους η μουσική είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ημέρας. Γιατί λοιπόν να μην κάνετε ένα δώρο που θα αγαπήσουν και θα εκτιμήσουν. Αυτό που διακρίνει όλα τα ακουστικά της Huawei είναι η ποιότητα κατασκευής και η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Φέτος τις γιορτές μπορείτε να αναζητήσετε τα HUAWEI FreeBuds που σας ταιριάζουν. Τα HUAWEI FreeBuds 4i  με θήκη φόρτισης σε οβάλ σχήμα είναι άνετη και έχει μια πρωτότυπη σχεδίαση, με απαλή υφή που σας χαρίζει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Οι βελτιωμένες καμπύλες και το εντυπωσιακό φινίρισμα των ακουστικών, δίνουν μια μοντέρνα και ξεχωριστή εμφάνιση. Διατίθενται σε κεραμικό λευκό, μαύρο του άνθρακα για να έχετε στυλ όλη την ημέρα. 

Μην ψάχνετε λοιπόν άλλο για ιδέες Χριστουγεννιάτικων δώρων. Επιλέξτε ανάμεσα από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η τεχνολογία με τις καταπληκτικές εορταστικές προσφορές της Huawei. Smartphones, Smartwatches, Ακουστικά, laptop και Tablet, υπάρχει ένα προϊόν για κάθε ανάγκη!