CELEBRITIES

Lady Gaga – Adam Driver: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα του “House of Gucci” είναι εντυπωσιακή

ⓒ 2021 Willy Sanjuan/Associated Press

Μετά την επιτυχία του “A Star Is Born” με συμπρωταγωνιστή τον Bradley Cooper, που της χάρισε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, η Lady Gaga κάνει δυνατό comeback με την ταινία “House of Gucci”. Αυτήν τη φορά, με συμπρωταγωνιστή τον ηθοποιό Adam Driver.

Και καθώς τα γυρίσματα βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη (αφού ξεκίνησαν πριν από περίπου έναν μήνα στη Ρώμη) και ενώ η ταινία θα προβληθεί μέσα στο 2021, η Lady Gaga αποφάσισε να ικανοποιήσει την περιέργειά μας, με μία φωτογραφία από τα backstage. Μας έδειξε στα γρήγορα τι εστί να είσαι η Patrizia Reggiani και ο Maurizio Gucci, αντίστοιχα.

Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga και του Adam Driver από την ταινία “House of Gucci”

«Ο κύριος και η κυρία Gucci» έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Lady Gaga προσθέτοντας το hashtag #HouseofGucci και τα σχόλια για το πόσο σικάτοι είναι οι δυο ηθοποιοί πήραν φωτιά.

Η ιστορία της ταινίας

Σε σκηνοθεσία του Ridley Scott ​​και σενάριο του Roberto Bentivegna, το “House of Gucci” αφηγείται την ιστορία της Patrizia Reggiani. Πρόκειται για τη γυναίκα που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του πρώην συζύγου της, Maurizio Gucci, επικεφαλής του οίκου Gucci. Το σενάριο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Sara Gay Forden “The House of Gucci”. Εκτός από τη Lady Gaga και τον Adam Driver, το cast της ταινίας περιλαμβάνει τον Al Pacino ως Aldo Gucci, τον Jared Leto ως Paolo Gucci, τον Jeremy Irons ως Rodolfo Gucci, τον Camille Cottin ως Paola Franchi, καθώς και τους Jack Huston και Reeve Carney.

Μπορεί η Lady Gaga να έχασε το Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου από την Olivia Colman, όμως κέρδισε το Όσκαρ για το Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι για το soundtrack της ταινίας, “Shallow”. Στην πορεία της pop star στον χώρο της υποκριτικής, προστίθεται ένας ρόλος στο “Machete Kills” και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο “American Horror Story: Hotel”. Το 2016 κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για αυτήν την ερμηνεία της. Από την άλλη, η ερμηνεία του Adam Driver στην ταινία «Ιστορία γάμου» του χάρισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου.