CELEBRITIES

Γιώργος Μαυρίδης: Δημοσίευσε video από την πρόταση γάμου του στην Κρίστη Καθάργια

Instagram.com/kristy_kathargia

Μπορεί να μην έχουν καταφέρει ακόμα να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους, λόγω της πανδημίας που συνεχίζεται και δοκίμασε και τους ίδιους, ;όταν νόσησαν με Covid, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι. Πριν από έναν χρόνο, ο Γιώργος Μαυρίδης ζήτησε από την Κρίστη Καθάργια να τον παντρευτεί κι έναν χρόνο αργότερα, μοιράστηκε το video από την πρότασή γάμου που είχε πραγματοποιήσει.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια ήταν σε μία παραλία της Χαλκιδικής μαζί με τα σκυλιά τους, Μόλυ και Τσίχλα. Κι ενώ η Κρίστη Καθάργια πίστευε ότι τον βοηθούσε να πραγματοποιήσει κάποια γυρίσματα, στην πραγματικότητα βρισκόταν εκεί για να δεχτεί την ερώτηση «Θα με παντρευτείς;» από τον Γιώργο Μαυρίδη.

«Λοιπόν, μάγκες, ήρθε η ώρα να κάνω πρόταση γάμου στην Κρίστη κι έχω οργανώσει κάτι πάρα πολύ καλό. Κάνω ότι μιλάω τώρα, δε με βλέπει και της έχω δώσει τις κάμερες και της έχω πει να με βοηθήσει σε κάτι γυρίσματα που ετοιμάζω. Έχω στήσει κάτι πολύ καλό για πρόταση γάμου», ακούγεται να λέει στην αρχή του video, ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος είχε κρύψει το δαχτυλίδι μέσα σε ένα μπαλάκι από αυτά με τα οποία έπαιζαν τα σκυλιά τους. Το πέταξε στη Μόλυ για να το φέρει πίσω κι όταν εκείνη το έκανε, άρχισε να προσποιείται ότι αυτό το μπαλάκι δεν άνηκε στο ζευγάρι και κάτι έκρυβε μέσα. Η αποκάλυψη έγινε και το μονόπετρο βγήκε στο φως. Η ερώτηση έγινε.

Ο Γιώργος Μαυρίδης γονάτισε στην άμμο και η Κρίστη Καθάργια δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε μόλις συμβεί. «Φυσικά μιλάω σοβαρά, δηλαδή τώρα είπες ναι; Θέλεις να με παντρευτείς;» της είπε ο παρουσιαστής κι εκείνη απάντησε «Έχω σύζυγο».

Η πρόταση γάμου έγινε το καλοκαίρι του 2020 όπως σου έγραψα νωρίτερα, αλλά το video δημοσιεύτηκε τώρα. Ο Γιώργος Μαυρίδης τίμησε αυτή την ιδιαίτερη επέτειο της σχέσης του με την Κρίστη Καθάργια και μέσω Instagram, όπου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από εκείνη την ημέρα, γράφοντας παράλληλα: «2 χρόνια πριν γνωριστήκαμε. 1 χρόνο πριν τέτοια μέρα είπε το Ναι. Συνεχίζουμε».

Όσα είχε πει για την πρόταση γάμου ο Γιώργος Μαυρίδης στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Ο Γιώργος Μαυρίδης είχε αποκαλύψει το απίθανό σενάριο της πρότασης γάμου του στη σύντροφό του, ως καλεσμένος της εκπομπής Πάμε Δανάη πριν από λίγους μήνες. «Δεν είχε καταλάβει τι γίνεται. Η Κρίστη νομίζει ότι με βοηθά στη δοκιμή για την παραγωγή και ότι δοκιμάζουμε τις κάμερες για την εκπομπή. Κάποια στιγμή πετάω το μπαλάκι που είχε το δαχτυλίδι. Το βρίσκει η Μόλυ και το φέρνει και αρχίζω να το ξετυλίγω. Με κοίταγε η Κρίστη. Έτρεμα από την αγωνία μου. Το ανοίγω, σκύβω, τη ρωτάω αν θέλει να γίνει γυναίκα μου. Έκανε 10 λεπτά να απαντήσει», σημείωνε τότε ο tattoo artist και παρουσιαστής.

«Μετά μας χειροκρόταγαν από κάποια μπαλκόνια. Έχω κρατήσει όλο τη στιγμή σε βίντεο. Δε ξέρω πότε είναι ο γάμος. Πρώτα να ανοίξουν οι εκκλησίες», εξηγούσε για τις αντιδράσεις του κόσμου που τους έβλεπε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο ίδιος είχε μιλήσει επιπλέον και για τη σχέση του με τον γιο της συντρόφου του, Άκη.

«Ο Άκης είναι ένα παιδί που έχω δεθεί πάρα πολύ. Ποτέ μα ποτέ δεν θα πήγαινα να πάρω τη θέση του πατέρα του. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι για να στεναχωρήσω αυτό το παιδί. Προφανώς θέλω να είναι χαρούμενη η γυναίκα μου. Του δίνω όσο μπορώ περισσότερη αγάπη, χωρίς να παρεμβαίνω στο τι λένε οι γονείς. Για μένα είναι ο νέος μου κολλητός μου», τόνιζε ο tattoo artist.