FASHION TIPS

Φόρεμα: 5 ιδέες για stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις

ImaxTree

Το πρόγραμμα του καλοκαιριού, έχει γεμίσει με κοινωνικές υποχρεώσεις. Ακόμα κι αν αυτές οι «υποχρεώσεις» είναι το να πας διακοπές και να λιάζεσαι όλη μέρα κάτω από τον ήλιο. Όποια κι αν είναι η αφορμή, η διάθεση είναι σίγουρα πολύ καλύτερη, τον Αύγουστο της ατέλειωτης βόλτας και των διακοπών. Για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, λοιπόν, δεν υπάρχει καλύτερο ρούχο από ένα φόρεμα.

Το “good ol’ trusty” φόρεμα, είναι χωρίς αμφιβολία η βασίλισσα της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Όποιο κι αν είναι το σχέδιό του, σε όποια περίσταση κι αν το φορέσεις, το φόρεμα αποτελεί από τις top επιλογές μας, όσον αφορά τα looks του καλοκαιριού. Παρ’ όλα αυτά, επειδή ακριβώς φοράμε συνέχεια το ρούχο αυτό, ειδικά το καλοκαίρι, είναι γεγονός ότι μπορεί να στερέψουμε από ιδέες. Αυτό συμβαίνει κατά καιρούς, με όλα τα staples της γκαρνταρόμπας (ναι, μιλάω για το αγαπητό τζιν παντελόνι), και σε αυτές τις περιπτώσεις, το γιατρικό είναι ένα: η street style μόδα.

Με την street style μόδα, να έχει επιστρέψει στους «δέκτες» μας, μετά από σχεδόν ένα χρόνο απουσίας (λόγω της πανδημίας και των lockdown), μπορούμε και πάλι να εξετάσουμε τα looks καλοντυμένων γυναικών, όποτε χρειαζόμαστε έμπνευση. Το φόρεμα είναι ένα από τα ρούχα που βλέπουμε να φοριέται συχνά από τις fashionistas, δίνοντάς μας έτσι την ευκαιρία να εμπνευστούμε κι εμείς, για τις εμφανίσεις μας. Είτε επιλέγουν να το φορέσουν με φλατ mules, είτε ακόμα και με σαγιονάρες, τα αξεσουάρ αλλά και το ίδιο το φόρεμα, όλα λειτουργούν μαζί, προσφέροντας ένα όμορφο αποτέλεσμα και μπόλικο #inspo, σε όλες εμάς.

ImaxTree

Για το τέλειο απογευματινό look στην πόλη ή και το γραφείο, επίλεξε ένα κρουαζέ φόρεμα και συνδύασέ το με ένα ζευγάρι mules.

ImaxTree

Μπορείς να φορέσεις ακόμα και σαγιονάρες με ένα φόρεμα, ειδικά αν το χρώμα τους δημιουργεί ένα ενδιαφέρον χρωματικό contrast με το χρώμα του φορέματός σου. Μπορείς επίσης, να ταιριάξεις το χρώμα τους με το χρώμα της τσάντας σου για ένα fun αποτέλεσμα.

ImaxTree

Ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια, μια clutch τσάντα και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου είναι το τέλειο ταίρι για τα φλοράλ φορέματά σου.

ImaxTree

Μια oversized ψάθινη τσάντα θα φέρει έναν αέρα καλοκαιριού στις εμφανίσεις σου, που περιλαμβάνουν ένα φόρεμα. Ολοκλήρωσε το look με φλατ mules για ένα σούπερ κομψό outfit.

ImaxTree

Αν λατρεύεις τα nudes, τότε ένα φόρεμα σε γήινη απόχρωση θα ταιριάξει τέλεια με τα επίσης nude πέδιλά σου. Μια μεγάλη τσάντα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και θα έχεις το τέλειο outfit για το γραφείο.