INSTAGRAM

Μόλις δεις τις τούρτες των Tortik Annushka δεν θα θέλεις να φας ούτε μια μπουκιά

Στο σημερινό post ''τούρτες που δεν θα θέλαμε να φάμε με τίποτα'' θα ασχοληθούμε με δύο αδέρφια από τη Ρωσία· την Madina και τον Rustam, που ένωσαν τις δυνάμεις και την τέχνη τους (η Madina έχει πτυχίο Καλών Τεχνών και ο Rustam είναι αρχιτέκτονας) και άνοιξαν το ζαχαροπλαστείο- σχολή ζαχαροπλαστική ''Tortik Annushka'' στη Μόσχα.

Οι τούρτες των ”Tortik Annushka” εμφανίστηκαν μπροστά μου ένα βαρετό μεσημέρι, την ώρα που σκεφτόμουν αν θα υποκύψω στον πειρασμό μιας σοκολάτας ή αν θα πιω ένα καφέ να ξεχαστώ.

Όταν πάτησα το play στο βίντεο που ανέβασε το Buzzfeed, ήξερα ότι θα δω εντυπωσιακές τούρτες αλλά ΑΥΤΟ που είδα δεν έφτανε στο ελάχιστο την μαγεία των δημιουργιών της Madina και του Rustam.

Τα δύο αδέρφια άνοιξαν το ζαχαροπλαστείο το 2009 και από τότε έχουν δημιουργήσει εξωπραγματικά όμορφα σχέδια πάνω σε τούρτες. Χρωματιστά γλυπτά, ολόκληρες πόλεις και απομιμήσεις μαρμάρων και ξύλων είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που ετοιμάζουν και πραγματικά σε προκαλούν να ΜΗΝ φας ούτε μια μπουκιά, από το φόβο σου μην χαλάσεις αυτό το έργο τέχνης.

Δεν με πιστεύεις; Συνέχισε το scroll down και δες ένα μικρό δείγμα από τη δουλειά τους, που αναρτούν στο Instagram και θα καταλάβεις.