ΚΕΙΚ

Με αυτό το εργαλείο δε θα ξαναχαλάσεις ποτέ τα κομμάτια της τούρτας

Τούρτες: ο κυριότερος λόγος που τα πάρτι γενεθλίων έχουν τόση αίγλη. Εντάξει, ίσως όχι ο κυριότερος, αλλά ένας από τους κυριότερους σίγουρα. Όσο νόστιμες είναι όμως, άλλο τόσο πρόβλημα δημιουργούν στο πώς θα τις κόψεις και θα τις σερβίρεις. Ειδικά αν είναι και φρέσκες, κάνεις ασκήσεις ισορροπίας με τη σπάτουλα, στα δέκατα του δευτερολέπτου που μεσολαβούν από τη στιγμή που θα σηκώσεις το κομμένο κομμάτι, μέχρι να το προσγειώσεις στο πιάτο.

Κι όμως, ήρθε η στιγμή να πεις “αντίο” σε αυτή την εικόνα γιατί, τελικά, υπάρχει εκεί έξω ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει να βγάζεις τα κομμάτια από την τούρτα σχεδόν σαν βιομηχανικά, λες και κόπηκαν με συγκεκριμένο φασόν σε κάποιο ζαχαροπλαστείο.

Πρόκειται για ένα ατσάλινο εργαλείο, το οποίο έχει συγκεκριμένο σχήμα, ενδεδειγμένο για τούρτες και άλλα γλυκά και πίτες. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να το βυθίσεις στο ύψος που θες να κόψεις το κομμάτι και να το πιέσεις ελαφρώς στη λαβή του ενώ θα το σηκώνεις, μέχρι να το τοποθετήσεις στο πιάτο σου.

 

Το εργαλείο αυτό, που θα το βρεις στο διαδίκτυο με την ονομασία “Magisso Cake Server” κυκλοφορεί σε αρκετά χρώματα, ώστε να βρεις εκείνο που σου αρέσει και πηγαίνει και καλύτερα με την κουζίνα σου.

Καλή και ολόκληρη απόλαυση!