ΦΑΓΗΤΟ

Το πιο λαχταριστό παγωτό του Κωνσταντινίδη σε μια απίστευτη βόλτα παρέα με την Uber

Δεν θυμάμαι πόσα διαφορετικά παγωτά έχω φάει στην ζωή μου, υπολογίζω ότι πάνω εκατό διαφορετικές γεύσεις έχουν ικανοποιήσει τη λαχτάρα μου για κάτι γλυκό και παγωμένο κάποιο ζεστό μεσημέρι του καλοκαιριού ενώ έξω τα τζιτζίκια κάνουν πάρτι και ο ανεμιστήρας προσπαθεί να δροσίσει το σπίτι.

Φαντάζομαι αυτή η εικόνα σου είναι αρκετά οικεία γιατί πάω στοίχημα ότι έχεις περάσει και εσύ κάποια στιγμή τη φάση ”Θέλω απεγνωσμένα παγωτό, αλλά τώωωωρα ποιος βγαίνει έξω, μες στη ντάλα να βρει κάποιο ζαχαροπλαστείο, έναν παγωτατζή κάτι”.

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Επειδή λοιπόν τίποτα δεν είναι πιο εκνευριστικό από αυτό, η Uber αποφάσισε να διοργανώσει την πρώτη Uber Ice Cream μέρα στην Αθήνα και υποθέτω ότι όποιος έχει στο κινητό του το app της θα πέταξε από την χαρά του όταν είδε ότι μπορούσε να γευτεί ΔΩΡΕΑΝ παγωτό από τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδη.

Ο pastry chef, Νίκος Νερολαδάκης, ετοίμασε ειδικά για την Uber Ice Cream μέρα την πιο UBER γεύση παγωτού του φετινού καλοκαιριού, τη «Μαύρη Βανίλια Μαδαγασκάρης» η οποία είναι απίστευτα νόστιμη και καθόλου λιγωτική (κάτι που σε κάνει να θέλεις να φας και άλλο, και άλλο, και άλλο…)

(Όπως βλέπουμε κατάφερα να ταιριάξω φοβερά το βερνίκι μου με το παγωτό, ’cause that’s how we roll εδώ στο ladylike)

Αφού λοιπόν γεμίσαμε το αυτοκίνητο με παγωτά (το οποίο ήταν αντίκα, γιατί φυσικά γίναμε για λίγο παραδοσιακοί παγωτατζήδες) βγήκαμε στο δρόμο και δώσαμε, θα έλεγε κανείς, μια δροσερή καλοκαιρινή αναπνοή στην πόλη.

(Πανέτοιμη να μοιράσω παγωτά παρέα με τον Κ. Νίκο)

Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο κάθε χρήστης για να γευτεί 2 κυπελάκια με το απολαυστικό παγωτό της μαύρης βανίλιας Μαδαγασκάρης ήταν να μπει στην εφαρμογή και να πατήσει το κουμπί “Ice Cream” που ήταν διαθέσιμο μόνο για εκείνη την ημέρα από τις 15:00 έως τις 18:00.

Σε λίγα λεπτά, μια αντίκα Κωνσταντινίδης ή ένα αυτοκίνητο της UBER κατέφθανε στο σημείο παράδοσης, μοιράζοντας το παγωτό με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή αλλά και από ένα UBER bag με δώρα από την UBER.

 

(Βλέπουμε όλοι με πόση σοβαρότητα παραδίδω τα δώρα στους τυχερούς #likeapro)

 Η ανταπόκριση από τους χρήστες φυσικά ήταν πολύ μεγάλη και η ζήτηση ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη, μάλιστα κάποιοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον pastry chef που ετοίμασε αυτό το φανταστικό παγωτό.

Μπορείς να δεις την υπέροχη βόλτα στο βίντεο που ακολουθεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η βόλτα θα μείνει αξέχαστη, τόσο σε εμάς που πήραμε μέρος σε αυτήν, όσο και στους χρήστες που είχαν την ευκαιρία να δουν μια άλλη, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα πλευρά της Uber.

Αν θέλεις να ενημερωθείς για τις επόμενες εκπλήξεις από την Uber, αλλά και να απολαύσεις μετακινήσεις όποτε θέλεις τότε μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου (Ios ΕΔΩ, Android ΕΔΩ, Windows ΕΔΩ), να δημιουργήσεις λογαριασμό εισάγοντας μια κάρτα σε ισχύ (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) ή Paypal.