FASHION TIPS

Άγιος Βαλεντίνος: 10 σύνολα με τζιν παντελόνι γιατί η άνεση είναι σέξι

Launchmetrics Spotlight

Ανάμεσα στα πολλά για οποία μαχόμαστε εμείς οι γυναίκες τη σημερινή εποχή, ένα από αυτά είναι και η απενοχοποίηση του γυναικείου σώματος. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεται το γυμνό γυναικείο σώμα, είναι πολύ διαφορετικός από το ανδρικό. Το γυναικείο σώμα σεξουαλικοποιείται με πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει και το ντύσιμό μας.

Αυτή όμως είναι μια ακόμη μάχη για την οποία αγωνιζόμαστε καθημερινά, προσπαθώντας να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο, ότι μια γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως θέλει: είτε ετοιμάζεται για ένα πάρτι και θέλει να δείξει λίγο δέρμα παραπάνω, είτε ντύνεται για ένα ραντεβού και απλά επιλέγει να φορέσει το τζιν της, γιατί με αυτό νιώθει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ως φαν της άνεσης και της ασφάλειας που μας προσφέρουν καθημερινά ρούχα όπως το τζιν παντελόνι, τα σύνολα που σου προτείνω για τον Άγιο Βαλεντίνο, περιλαμβάνουν αυτό το casual ρούχο.

Και σου έχω το τέλειο #inspo που θα σε κάνει να δεις τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να συμπεριλάβεις το τζιν σου στα σύνολα για τον Άγιο Βαλεντίνο, ώστε να είναι όσο πολύ ή λίγο σέξι θέλεις να είναι.

Τα καλύτερα σύνολα για τον Άγιο Βαλεντίνο, περιλαμβάνουν άνεση κι ένα τζιν παντελόνι

Εν έτει 2024, το τι θα φορέσει μια γυναίκα γενικά, αλλά και σε ένα ραντεβού, απενοχοποιείται. Τα date night σύνολα για τον Άγιο Βαλεντίνο λοιπόν, δεν θα πρέπει να επηρεάζονται από το πόσο «εύκολη» ή πουριτανή δείχνει μια γυναίκα με τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει ή για το αν δείχνει πολύ ή λίγο δέρμα. Το τι φοράμε θα πρέπει να μας κάνει να νιώθουμε αυτοπεποίθηση και όχι να μας βάζει σε στερεοτυπικά κουτάκια που μας περιορίζουν. Όλο αυτό μπορεί να δημιουργεί μια σύγχυση στις γυναίκες και αν σήμερα, ψάχνεις το κατάλληλο outfit για τον Άγιο Βαλεντίνο, υπάρχει ένα ρούχο που είναι ιδανικό για την περίσταση: το τζιν παντελόνι.

Ακόμα κι αν δεν του «φαίνεται» (περισσότερο από την άποψη ότι ένα τζιν παντελόνι είναι ένα ρούχο που φοράμε κάθε μέρα και σε πιο casual περιστάσεις), το ρούχο αυτό είναι το ιδανικό για τα σύνολα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Είναι ο τέλειος «εξισορροπιστής» και ένα ρούχο που μπορείς να κάνεις “dress up” ή “dress down”, όσο θέλεις. Αποτελεί κάτι σαν «λευκό καμβά» δηλαδή, με το οποίο μπορείς να αποδώσεις ό,τι style επιθυμείς. Θέλεις ένα διαχρονικό outfit που δείχνει σαν να μην προσπάθησες πολύ για την εμφάνισή σου; Ή μήπως προτιμάς ένα πιο προφανές σέξι σύνολο, με το οποίο θέλεις όμως θέλεις ταυτόχρονα να νιώθεις άνετα; Ό,τι ύφος κι αν επιλέξεις, το τζιν παντελόνι θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ανεπιτήδευτα looks. Και μη ξεχνάς ότι το μυστικό για πάντα επιτυχημένα σύνολα -και πετυχημένα ραντεβού-, είναι ένα: να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου.

Όσον αφορά το τι θα φορέσεις, τα παρακάτω σύνολα με τζιν παντελόνι για τον Άγιο Βαλεντίνο, θα σε βοηθήσουν να πάρεις ιδέες και να νιώθεις άνετη και όσο σέξι θέλεις να είσαι στο ραντεβού σου.

Launchmetrics Spotlight

Ανάδειξε την casual διάθεση του τζιν παντελονιού με ένα εντυπωσιακό πανωφόρι.

Launchmetrics Spotlight

Δημιούργησε τη δική σου εκδοχή ενός canadian tuxedo, φορώντας το τζιν σου με ένα τζιν σακάκι. Ένα ζευγάρι όμορφες γόβες θα μετατρέψουν το look σου στο πιο αβίαστο date night look.

Launchmetrics Spotlight

Τα baggy jeans, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων ετών και ένα style ιδανικό για τα σύνολα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Είναι άνετο αλλά μπορείς να το κάνεις όσο σέξι θέλεις, προσθέτοντας ένα bralette και ένα jacket.

Launchmetrics Spotlight

«Παίξε» με τα έντονα χρώματα για να αναδείξεις το casual ύφος του τζιν παντελονιού, αλλά και για να προσφέρεις μια flirty διάθεση στο date night σύνολό σου.

Launchmetrics Spotlight

Τα κοσμήματα είναι ένας φανταστικός τρόπος να κάνεις το σύνολό σου λίγο πιο flirty και λίγο πιο σέξι, χωρίς να το προσπαθήσεις πολύ. Ένα κολιέ από πέρλες ή ένα ωραίο choker θα στείλουν το σωστό μήνυμα.

Launchmetrics Spotlight

Για όσες θέλουν να δείξουν λίγο δέρμα, ένα όμορφο crop top (ή ένα σατέν cropped πουκάμισο) θα ταιριάξει φανταστικά με το αγαπημένο σου τζιν, αποδίδοντας ένα αβίαστα σέξι look.

Launchmetrics Spotlight

Η διαφάνεια είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αναδείξεις το τζιν παντελόνι σου, προσφέροντας ένα ισορροπημένο look που είναι τόσο-όσο σέξι και επίσημο. Οι παγιέτες είναι επίσης, μια εξίσου καλή εναλλακτική.

Launchmetrics Spotlight

Αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή, ένα τζιν παντελόνι σε κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο ή γραμμή είναι ιδανικό για τα σύνολά για τον Άγιο Βαλεντίνο. Συνδύασέ το με ένα κορμάκι για ένα effortless look.

Launchmetrics Spotlight

Καμιά φορά, τα πιο σέξι σύνολα είναι αυτά που βασίζονται σε κλασικούς συνδυασμούς. Αν θέλεις να εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και έμφυτο coolness, φόρεσε το αγαπημένο σου τζιν με ένα λευκό τοπ ή tank top, ένα ωραίο σακάκι και τα αγαπημένα σου πέδιλα (με λίγο ή ψηλό τακούνι).

Launchmetrics Spotlight

Τα corset tops είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσεις ένα τόσο-όσο σέξι σύνολο με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι. Για ένα πιο glam αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει το date σου, είναι ένα faux γούνινο πανωφόρι.