INSTAGRAM

Οι λογαριασμοί στο instagram που θα κάνουν το ταπεράκι για τη δουλειά ένα παιχνιδάκι

Ξέρω, καταλαβαίνω. Όλο λες πως θα αρχίσεις να παίρνεις πιο σοβαρά το θέμα της διατροφής σου στη δουλειά, αλλά όταν γυρνάς στο σπίτι είσαι εξουθενωμένη και το τελευταίο πράγμα που αντέχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με την προετοιμασία του γεύματος της επομένης. Επειδή, όμως, αυτές δεν είναι μόνο δικές σου σκέψεις, σου έχουμε τους λογαριασμούς στο instagram που φροντίζουν πριν από σένα, για σένα.

Τι θα πει αυτό; Θα πει πως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που νιώθουν τον πόνο σου κι έψαξαν να βρουν τρόπους να κάνουν το ταπεράκι για τη δουλειά μια πανεύκολη υπόθεση. Και τα κατάφεραν. Αφού, λοιπόν, τα κατάφεραν, αποφάσισαν (ναναικαλάπαναγιάμου) να μοιραστούν αυτή την κεκτημένη γνώση και μ’ εμάς τους “ναι, πνίγομαι σε μαι κουταλιά νερό”.

Είναι ομολογουμένως αρκετοί, αλλά για να μην κουραστείς σκρολάροντας ατελείωτα προς τα κάτω, συγκεντρώσαμε τους πιο εντυπωσιακούς και χρηστικούς και στους παρουσιάζουμε.

1) @damndelicious

Δημιουργός του η food blogger, Chungah Rhee.

 

2) @floordeboor_fit

Μία fitness και food blogger από την Ολλανδία έχει πολύ χρήσιμες συμβουλές υγιεινής ζωής για σένα.

 

3) @fitfoodiefinds

H Lee Hersh είναι η δημιουργός του blog Fit Foodie Finds. Στο προφίλ της στο instagram θα βρεις από υγιεινές συνταγές μέχρι και το ζητούμενο, δηλαδή εύκολα tips για την προετοιμασία του καθημερινού σου γεύματος.

 

4) @caligirlgetsfit

Το προφίλ αυτής της food blogger έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο, καθώς εδώ δε θα βρεις απλώς συμβουλές για το πώς να ετοιμάζεις εύκολα και γρήγορα το ταπεράκι της δουλειάς, αλλά και υπολογισμούς θερμίδων και θρεπτικών συστατικών σε κάθε γεύμα σου.

 

5) @meowmeix

Η Meow Meix, σε καθημερινή βάση, κοινοποιεί διάφορες ιδέες για το γέμισμα του τάπερ σου, όπως επίσης και πολλά σνακς. Τα σνακς, για την ακρίβεια, σε αυτό το λογαριασμό είναι παντού.