Το δροσερό φρούτο που θωρακίζει τον οργανισμό και καίει τα λίπη σε χρόνο – ρεκόρ

Ποιο φρούτο θα σε βοηθήσει να κάψεις τα λίπη και να νιώσεις πιο υγιής από ποτέ;

Καλοκαίρι mode: ON! Η ζέστη είναι πολλή, η ανάγκη μας για απόδραση στις παραλίες τεράστια και η όρεξή μας για φαγητό μειωμένη. Ένα πράγμα είναι αυτό που ο οργανισμός μας μοιάζει να αναζητά συνεχώς: Την ενυδάτωση.

Και ποιος είναι ο τρόπος να το πετύχουμε αυτό; Μα φυσικά, τα πολλά υγρά. Πέρα από το νερό, υπάρχει ένα φρούτο που αποδεικνύεται ο απόλυτος σύμμαχός μας το καλοκαίρι. Και αυτό δεν είναι άλλο από το εξωτικό γκρέιπφρουτ!

Παρότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τη γεύση του στυφή, το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά αυτό φρούτο έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές, καθώς όχι μόνο είναι ό,τι πρέπει για να θωρακίσει κανείς τον οργανισμό του, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα, μα επιπλέον καίει τα λίπη βοηθώντας –τις γυναίκες κυρίως- να ξεφορτωθούν μια και καλή τα περιττά κιλά.

Για ποιους άλλους λόγους πρέπει να εντάξεις στη διατροφή σου το θαυματουργό αυτό φρούτο στην κίτρινη ή την κόκκινη εκδοχή του;

Ενισχύει τον μεταβολισμό μας

Ένα μεγάλο ποτήρι γκρέιπφρουτ την ημέρα είναι αρκετό για να κάνει τον μεταβολισμό να πάρει "φωτιά". Με άλλα λόγια, οι μόλις 42 θερμίδες που λαμβάνετε καταναλώνοντας 100gr, είναι λιγότερες από αυτές που το φρούτο αυτό σας βοηθά να κάψετε. Τέλειο, σωστά;

Καθαρίζει τον οργανισμό από τις ανθυγιεινές τοξίνες

Ως όξινο φρούτο, το γκρέιπφρουτ βοηθά τον οργανισμό να καθαρίσει από τις τοξίνες που λαμβάνει από τις τροφές και τα ποτά. Αρκεί ένα ποτήρι την ημέρα για να νιώσεις πιο φρέσκια και δροσερή από ποτέ.

Καταπολεμά την πέτρα στα νεφρά

Ακόμα και οι νεότεροι σε ηλικία υποφέρουν συχνά από πέτρες στα νεφρά. Οι ενοχλητικές αυτές μάζες που οφείλονται κυρίως στη συσσώρευση ασβεστίου, διαλύονται από τη συχνή κατανάλωση γκρέιπφρουτ και αποβάλλονται ανώδυνα από τον οργανισμό μας.

Απαλό και ενυδατωμένο δέρμα

Η βιταμίνη Α και τα αντιοξειδωτικά του, μας εξασφαλίζουν ένα απαλό και πλήρως ενυδατωμένο δέρμα.

Ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι!

Tip: Για πρωινό μπορείς να στύψεις τρία πορτοκάλια και ένα γκρέιπφρουτ και να απολαύσεις τον χυμό τους. Κατά προτίμηση χωρίς ζάχαρη. Θα γεμίσεις ενέργεια, ενώ ο οργανισμός σου θα κάνει συνεχώς καύσεις.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ