INSTAGRAM

Αυτή η food blogger μέχρι και αβοκάντο θα μας κάνει να φάμε

Με όλο αυτό τον πανικό που επικρατεί τα τελευταία χρόνια σχετικά με την υγιεινή διατροφή, το αβοκάντο έχει κερδίσει μια θέση στην καρδιά (και το instagram feed) πολλών foodie. Υπάρχουν όμως και αυτοί (εγώ ας πούμε) που το σιχαίνονται και δεν θέλουν να το βλέπουν μπροστά τους. Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω δοκιμάσει σε κάποια φανταστική συνταγή, αλλά ωμό σε σαλάτα οπότε ενδέχεται για αυτό να το μίσησα τόσο πολύ.

Εδώ που τα λέμε όταν εντόπισα το instagram account της food blogger, Colette Dike κάτι μέσα μου σκίρτησε και *σχεδόν* έτρεξε σαλάκι με τις φωτογραφίες των φαγητών που ανεβάζει.

Μπορεί το αβοκάντο με γέμιση από κατσικίσιο τυρί και κρούστα από τηγανητό μπέηκον να μην συγκρίνεται με ένα ζουμερό burger αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχτώ ότι η Colette έχει έναν μοναδικό τρόπο να ενσωματώνει αυτό το πράσινο βαρετό φρούτο σε λαχταριστές και πολύχρωμες συνταγές που με έκαναν actually να θέλω να δοκιμάσω κάποιο από αυτά

Παρακάτω θα βρεις μερικές από τις πιο εντυπωσιακές συνταγές που έχει ετοιμάσει, οι οποίες είμαι σίγουρη ότι θα σε πείσουν να βάλεις το αβοκάντο στη διατροφή σου.

Massaman Curried Toast with Avo Spread, Runny Eggs and Peas for Breakfast! #goodmorning

A photo posted by F O O D D E C O (@fooddeco) on