PUBLI

Κουζίνα με τεχνολογία πολλών αστέρων στο Taste of Athens από τον Κωτσόβολο και την Electrolux

Το Taste of Athens επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα και ο Κωτσόβολος δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το δικό του στίγμα παρέα με την Electrolux! Από την Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, έως και την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, το Ζάππειο Μέγαρο θα γεμίσει από γεύσεις και αρώματα από δημιουργίες των διάσημων chefs που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο Chefs Theatre, τη μαγειρική σκηνή της διοργάνωσης, ο Κωτσόβολος έχει ετοιμάσει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας Electrolux, που διάσημοι chefs θα πραγματοποιήσουν διαδραστικά σεμινάρια μαγειρικής. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης όλοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο Chefs Theatre και να ενημερωθούν για τις μοναδικές συσκευές της Electrolux, και γιατί όχι, να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα εστιατόριο πολλών αστέρων. Επιπλέον, την Πέμπτη 19/9 στις 20:00, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης, ο πολυβραβευμένος chef και ιδιοκτήτης του εστιατορίου CTC, αναλαμβάνει να μοιραστεί τα μυστικά της κουζίνας του με τους καλεσμένους.

Μία βόλτα στο Ζάππειο θα ενθουσιάσει και τον πιο «δύσπιστο» ουρανίσκο! Γευσιγνωσίες, οινογευσίες, cocktails’ workshops και μοναδικές συνταγές μέσα από την τεχνολογία πολλών αστέρων περιμένουν τους επισκέπτες του φετινού Taste of Athens. Μην το χάσετε!