Πόσο αβλαβές είναι το string εσώρουχο;

Υπάρχει επίσημη απάντηση για το αν το string εσώρουχο είναι βλαβερό ή όχι.

Είτε είσαι από εκείνες που το τιμούν το string είτε το φοράς μόνο όταν είναι απαραίτητο (για ένα εφαρμοστό ρούχο, πχ.), δεν μπορεί να μην έχεις αναρωτηθεί αν είναι κατάλληλο για την υγιεινή σου.

Επειδή είναι ένα καίριο ερώτημα, σου βρήκαμε την απάντηση.

Η  Leah Millheiser, δόκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου του Stanford, ξεκαθαρίζει το τοπίο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ίδια, σε γενικές γραμμές τα string εσώρουχα είναι αβλαβή, υπό την έννοια ότι δεν πρόκειται να δημιουργήσουν κάποια μακροχρόνια ενόχληση στο δέρμα σου. Ωστόσο, αν φοράς το λάθος μέγεθος, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις ενοχλήσεις και ερεθισμούς.

Η δόκτωρ Millheiser συμβουλεύει, σε μία τέτοια περίπτωση, να αποφεύγεις τα string εσώρουχα για μία με δύο εβδομάδες, ώστε να δώσεις χρόνο στο δέρμα σου να ανακάμψει. Επιπλέον, προτείνει να προτιμάς βαμβακερά εσώρουχα, είτε πρόκειται για string είτε όχι, καθώς είναι πιο "τρυφερά" στην ευαίσθητη περιοχή.

Όπως και να έχει, αν νιώσεις οποιοδήποτε πόνο ή ενόχληση ενώ φοράς string, άλλαξε το μέγεθος που χρησιμοποιείς και αν δεν περνά η ενόχληση, καλό θα ήταν να μιλήσεις με το γιατρό σου.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ