REESE WITHERSPOON

Η Reese Witherspoon είναι 41 αλλά δείχνει 21. Θες να μάθεις πώς το κάνει;

Όταν έχεις καβατζάρει τα 40, έχεις κάνει 3 παιδιά, η σχέση με τον πλαστικό σου είναι σε εμβρυικό στάδιο και αν σταθείς δίπλα στην 17χρονη κόρη σου μοιάζετε δίδυμες αδερφές, τότε το DNA σου δίνει τρελή αβάντα (#feelingblessed), αλλά σίγουρα κάνεις κι εσύ κάτι πολύ καλά. Επίσης υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε λένε Reese Witherspoon και να έχεις instagram το οποίο μπορώ να stalkάρω προκειμένου να ξεπατικώσω ό,τι σε διατροφή, άσκηση και γενικότερο modus vivendi θεωρώ ότι σε κρατάει έτσι φράπα.

Πώς το κάνει λοιπόν η Reese Witherspoon (που ό,τι κι αν έχουμε πει για εκείνη κατά καιρούς νερό κι αλάτι μετά το Big Little Lies); 

(Μάνα και κόρη σου λέει μετά)

aa

Πίνει καθημερινά αυτόν τον πράσινο χυμό

Ρίχνει σου λέει η Reese κάθε πρωί με την αυγούλα μέσα στο multi σπανάκι, μαρούλι, σέλερι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, κόλιανδρο και μαϊντανό και γίνεται χαμός. Ουσιαστικά ξεκινάει τη μέρα της με μία σαλάτα χωρίς dressing αλλά με πολλή φυτική ίνα. Δεν παχαίνει, ομορφαίνει.

Κάνει αερόβιες γυμναστικούλες

Tη σταρ του Big Little Lies πού την χάνεις πού τη βρίσκεις όλο τρέχει γύρω από το σπίτι της στο L.A. Εναλλακτικά το ρίχνει στον χορό, τον οποίο συνδυάζει με stretching και ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης. “Η καλή φυσική κατάσταση είναι σημαντική” λέει η Reese.

Tρώει και πίνει τέτοια πράγματα

My lunch date today @amyschumer #TheGirlWithTheLowerBackTattoo

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Πράσινη σαλάτα και κρύο τσάι με λεμόνι είναι συνήθως το κυρίως γεύμα μιας γυναίκας από εκείνες που βλέπουμε στις παραλίες και δαγκωνόμαστε κρυφά. Να τα λέμε κι αυτά ε.

Κάνει yoga

Just hanging out … with @mollyrstern & @amgtexas. #YogaRetreat #NewZealand Thank you @aroharetreats!

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη από τα δεξιά. Η yoga έχει αποδείξει τα οφέλη της στο σώμα και το πνεύμα χρόνια τώρα.

Φροντίζει εντατικά το δέρμα της

Όχι μόνο με τις σωστές κρέμες, μάσκες, κτλ κτλ, αλλά κυρίως φορώντας με πειθαρχία τα γυαλιά ηλίου της, τα οποία προστατεύουν την περιοχή των ματιών της.

Πίνει κι ένα καφεδάκι

Saturday morning coffee & snuggle time #MomLife #ThankYouCoffee #LoveThesePJs @draperjames

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

Η Reese αγαπάει τον καφέ. Μία ματιά στο λογαριασμό της στο instagram θα σε πείσει γι’ αυτό.