Αυτό το quiz θα εντοπίσει το ευαίσθητο σημείο σου κι αυτό είναι μείον σου

Δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσει κανείς τι είναι εκείνο που τον κρατάει πίσω από όσα ζητά στη ζωή. Γιατί όμως είμαστε εμείς εδώ;

Κάθε φορά που ασχολούμαι με θέματα που άπτονται προσωπικής εξέλιξης, που έχουν σχέση με όνειρα και επιδιώξεις για το μέλλον πάντα παίζει στο μυαλό μου (μην ρωτήσεις γιατί) ένας στίχος. «που άλλα περίμενα και άλλα μου βγήκαν, που όλα γυρίσανε στο πριν και με βρήκαν» λέει το άσμα και ταιριάζει ταμάμ σε καταστάσεις που «γι' αλλού, γι' αλλού ξεκίνησες», που άλλα ήταν εκείνα που αγαπούσες και τελικά ήρθαν αλλιώς τα πράγματα. Μπορεί πάλι να νιώθεις μια χαρά δυνατή και γεμάτη, αλλά κάτι να σου προκαλεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Μια κατάσταση από την οποία δύσκολα μπορείς να ξεφύγεις, γιατί πολύ απλά δεν έχει χρόνο να την αντιμετωπίσεις.

Η ανθρώπινη φύση, αν και βιολογικά υπόκειται στους φυσικούς νόμους της αδράνειας, πνευματικά αναζητά πάντα και αγωνιωδώς τρόπους να εξελιχθεί. Να προχωρήσει. Για να το κάνουμε όμως αυτό, πρέπει να βρούμε τι είναι εκείνο που στέκεται εμπόδιο στο μικρό βηματάκι μπροστά. Απάντησε στις ερωτήσεις του quiz που ακολουθεί και θα καταλήξεις να διαβάζεις το εσωτερικό σου κενό, την αδυναμία που κρύβεις μέσα σου και δεν σου επιτρέπει να ζήσεις την ζωή σου όπως θέλεις.

Είσαι έτοιμη;

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ