Ο σύντροφός σου είναι ψηλότερος από σένα; Αυτή η έρευνα σας αφορά

Είναι ο Κωστάκης ψηλό βουνό κι εσύ μινιόν; σύμφωνα με έρευνα, θα ευτυχήσετε.

Τι κοινό η Victoria η Beckham με τη Shakira; η Lisa Bonet με την Isla Fischer; Είναι διάσημες ναι, αλλά δεν αναφέρομαι σ' αυτό. Οι παραπάνω γυναίκες, όπως και πολλές, πολλές ακόμα- κι εσύ ανάμεσά τους πιθανότατα- έχουν αδυναμία στους άντρες που είναι πολύ ψηλότεροί τους. Τους παντρεύτηκαν και όπως επικαλείται μία έρευνα, την περνούν και «ζάχαρη».

Καλά νέα λοιπόν για τα ζευγάρια με διαφορά ύψους φέρνει μία έρευνα του πανεπιστημίου του Konkun, όπως δημοσιεύτηκε στο Science Direct με τίτλο «Ο ψηλός άντρας κάνει τη σύζυγό του πιο ευτυχισμένη;». Η απάντηση, όπως εχεις καταλάβει, είναι θετική. Τα ζευγάρια με διαφορά ύψους είναι τα πιο ευτυχισμένα στους γάμους τους. Και κάπως έτσι, το μέγεθος έχει και πάλι σημασία.

Η έρευνα άντλησε δεδομένα από τις απαντήσεις 7.850 γυναικών, οι οποίες οδήγησαν σε σύνδεση του ύψους με την ικανοποίηση που απολαμβάνει μια γυναίκα από τον σύντροφό της. Όπως αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας, δρ. Kitae Sohn, οι γυναίκες ελκύονται από άντρες ψηλότερούς τους, για λόγους που δεν μπορούν να εξηγήσουν ιδιαιτέρως και αποδίδονται στην εξέλιη του είδους. Ωστόσο, επισημάνθηκε ότι το ύψος του αντρός παίζει ρόλο στα πρώτα 18 χρόνια του γάμου. Μετά όλοι είναι ίδιοι (αστειάκι- απλά οι απαντήσεις των γυναικών που ήταν παντρεμένες πάνω από 18 χρόνια και συμμετείχαν στην έρευνα, δεν οδήγησαν στο συμπέρασμα αυτό).

via GIPHY

Κεντρική φωτογραφία: Manu Fernandez, ΑP Images

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

equalizer

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ