ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

7 τρόποι να νιώσεις πιο σέξι όταν είσαι γυμνή

Το να νιώθεις σέξι, δεν έχει σε τελική ανάλυση καμία σχέση με το ποια είναι η εμφάνισή σου. Όλο το sexiness πηγάζει από μέσα σου και δεν έχει να κάνει ούτε με τα κιλά σου, ούτε με την διατροφή, ούτε με το αν γυμνάζεσαι. Το πιο βασικό tip απ' όλα είναι να δουλέψεις και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Επειδή όμως αυτό είναι το μεγάλο σκαλοπάτι, πρέπει η δουλειά να γίνει βήμα - βήμα, ξεκινώντας απ' τα πιο απλά.

1. Βάλε τέλος στις αρνητικές σκέψεις

Μπορεί να μην ξύπνησες με την καλύτερη των διαθέσεων και η μέρα σου στο γραφείο να μην πήγε πολύ καλά, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να σκέφτεσαι τώρα. Άπαξ και βγάλεις τα ρούχα σου, νιώσε σαν να πετάς από πάνω σου κι όλη την κούραση που έχεις μαζέψει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Είτε ετοιμάζεσαι να μπεις για μπάνιο, να χορέψεις γυμνή, να κάνεις σεξ ή ακόμα και να κοιμηθείς, δεν υπάρχει χώρος για αρνητικές σκέψεις. Μπορείς μόνο να νιώθεις σέξι και όμορφη.

2. Κάνε πιο πολύ απ’ αυτό στο οποίο είσαι καλή

Μαγειρική; Φωτογραφία; Τρέξιμο; Χορός; Μουσική; Έχεις τρία παιδιά και το σπίτι στην εντέλεια; Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει και κάνει τους ανθρώπους να σε θαυμάζουν, κάντο πιο πολύ, ακόμα πιο καλά και νιώσε περήφανη που είσαι εξαιρετική σ’ αυτό που κάνεις.

3. Περιποιήσου τον εαυτό σου

Κοιμήσου, ενυδατώσου, βάλε τις κρέμες σου, το άρωμά σου, φάε σωστά, νιώσε όμορφα. Πρέπει να αφιερώνουμε κάθε μέρα στον εαυτό μας μερικά λεπτά ώστε να τον “κακομάθουμε” και να μπορούμε μετά να νιώθουμε όμορφες και σέξι για κάθε στιγμή που θα χρειαστεί να βγάλουμε τα ρούχα μας.

4. Τόνισε τα αγαπημένα σου σημεία

Αγόρασε εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις σέξι. Ρώτα το αγόρι σου τι του αρέσει περισσότερο πάνω σου και δοκίμασε να επιδεικνύεις και να φροντίζεις περισσότερο περιοχές όπως αυτή που θα σου πει. Δεν έχει να κάνει με τον άλλον, απλά οι καλές κουβέντες βοηθούν πάντα εσένα την ίδια να τα βρεις με τον εαυτό σου.

5. Μην σκέφτεσαι το σώμα σου

Τις μέρες που νιώθεις ότι δε σου αρέσει τίποτα στο κορμί σου και ότι αυτό δε διορθώνεται, απλά μη σκέφτεσαι καθόλου το σώμα σου. Βγάλτο εντελώς από την εξίσωση και δες τα άλλα πράγματα που σε κάνουν όμορφη και ξεχωριστή. Τα μάτια, το χαμόγελο, την προσωπικότητα, το μυαλό, το χιούμορ σου. Είτε με ρούχα, είτε χωρίς, κάποια πράγματα παραμένουν το ίδιο σέξι.

6. Δοκίμασε να ενδώσεις στον φεμινισμό

Η ομορφιά είναι μια κοινωνική σύμβαση είτε θες να το πιστέψεις, είτε όχι. Διαφορετικά κορμιά και πολλοί, διαφορετικοί σωματότυποι έχουν υπάρξει πρότυπα ομορφιάς κατά τη διάρκεια της ιστορίας. Μην πέφτεις στην παγίδα των εξώφυλλων και της βιομηχανίας της μόδας γιατί δεν υπάρχει απολύτως τίποτα άσχημο ή μη σεξουαλικό με σένα, επειδή δεν έχεις τις διαστάσεις που χωράνε στην πρώτη σελίδα της Vogue.

7. Μείνε με ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου

Αν τον βλέπεις και θες να σκίσεις τα ρούχα σου χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι κατάλληλος για σένα. Αν τον βλέπεις και σκέφτεσαι ποια μπορεί να είναι η αντίδρασή του μόλις γδυθείς, τότε κάτι κάνεις πολύ λάθος: είσαι μαζί του.