WELLNESS

Πραγματοποίησε κάτι καλό για τον εαυτό σου, μέσα σε 21 ημέρες

Λένε πως το φθινόπωρο είναι ιδανικό για να θέσεις καινούργιους στόχους και να πάρεις νέες αποφάσεις. Πολλοί από εμάς το προτιμάμε σε σχέση με τα new year’s resolutions γιατί οι στόχοι της νέας σεζόν μοιάζουν πιο ρεαλιστικοί σε σχέση με τα μεγαλεπήβολα σχέδια της χρόνιας που έρχεται. Πρόκειται άλλωστε για αποφάσεις που πήρες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών, τότε που ήσουν ήρεμη και ανέμελη, αλλά βαθιά μέσα σου ήξερες τι ακριβώς θα ήθελες να αλλάξεις, ή να βελτιώσεις. Από τη γυμναστική, την υγιεινή διατροφή, αλλά και το self-coaching, εσύ ξέρεις σε τι θέλεις να επενδύσεις τη νέα αυτή περίοδο που ξεκινάει.

Πόσο εύκολο είναι όμως να υλοποιήσεις αυτά που ονειρεύεσαι για σένα; Πόσο εύκολο είναι να επιβληθείς στο ”έλα μωρέ, από Δευτέρα”; Σίγουρα γίνεται λίγο ευκολότερο όταν έχεις τον κατάλληλο σύμμαχο.

Το Contrex λοιπόν θα είναι ο σύμμαχός σου σε αυτή την προσπάθεια.

 

Έρχεται με τη μορφή υπενθύμισης και προτροπής για να αλλάξει τα δεδομένα και την καθημερινότητά μας, βοηθώντας μας όχι μόνο να θέσουμε στόχους αλλά και να τους υλοποιήσουμε. Και αν αναρωτιέσαι ”πώς θα το κάνει αυτό;”, να σε ενημερώσουμε πως το Contrex, λοιπόν, συνεργάστηκε με ειδικούς, και πιο συγκεκριμένα με τον Iωσήφ Αλεξανδίδη, Dietician & Nutritionist και τη Δήμητρα Καρατώλου, Σύμβουλο Επαγγελματικής & Προσωπικής Ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργήσει για κάθε κατηγορία (γυμναστική, διατροφή και self – coaching) ένα πρόγραμμα 21 ημερών.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε, είναι να επισκεπτόμαστε καθημερινά το www.contrex.gr για να ανακαλύπτουμε το tip της ημέρας, αποκτώντας έτσι μια νέα συνήθεια αλλά και διεκδικώντας πλούσια δώρα που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Πριν ξεκινήσεις, μην ξεχνάς το δικό σου Contrex, το φυσικό μεταλλικό νερό πλούσιο σε Ασβέστιο και Μαγνήσιο, το οποίο θα γίνει ο σύμμαχός σου σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Καλή μας αρχή!