ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Πώς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα αποτελεσματικά

Όλες οι γυναίκες έχουμε κυτταρίτιδα, απλά μερικές τυχερές έχουν λιγότερη από άλλες. Σε όποια κατηγορία και να ανήκεις δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι αυτήν. Πώς δημιουργείται η κυτταρίτιδα; Όταν τα λιποκύτταρα ανεβαίνουν προς τα πάνω και ωθούν το δέρμα και ο ινώδης ιστός που συνδέει το δέρμα μας με τους μύες τραβιέται προς τα κάτω. Τι μπορείς να κάνεις για να απαλλαχθείς από αυτήν; Για να φύγει τελείως από πάνω σου η κυτταρίτιδα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Για να τη μειώσεις όμως μπορείς. Και μαζί μπορείς και να δώσεις και ένα boost στην αυτοπεποίθησή σου.

Κάψε λίπος με cardio

Η κυτταρίτιδα είναι ένας είδος λίπους. Και με τα λίπη τι κάνουμε; Τα καίμε. Έντονα cardio workouts, όπως το τρέξιμο, το ποδήλατο, η πεζοπορία στο βουνό ή αερόβια προγράμματα μπορούν να γίνουν το όπλο σου. Σημείωσε ότι μπορεί να χρειαστούν αρκετοί μήνες για να μειωθεί το συνολικό ποσοστό του σωματικού λίπους και να παρατηρήσεις διαφορά στην επιδερμίδα σου.

Ενδυνάμωση

Μόλις μειωθεί το λίπος στο σώμα σου, πρέπει να γίνει η ενδυνάμωση στα σημεία που θεωρούνται “προβληματικά”. Δοκίμασε vinyasa yoga, που ενδυναμώνει τόσο τα πόδια όσο και τον κορμό.

Φάε σωστά

Η διατροφή είναι το κλειδί για να διατηρήσεις το βάρος σου σε υγιεί επίπεδα. Όσο λιγότερο λίπος έχεις στο σώμα σου τόσο λιγότερο φαίνεται η κυτταρίτιδα. Κάνε μία διατροφή με πολλα φρούτα και λαχαντικά, άπαχες πρωτεϊνες, καλά λίπη και δημητριακά ολικής άλεσης.

Να είσαι πάντα ενυδατωμένη

Το να είσαι ενυδατωμένη βελτιώνει την υφή του δέρματος, διότι βοηθά το σώμα να απελευθερώση υγρά τα οποία έκανε κατακράτηση.

Κοιμήσου καλά

Το να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι κάνει καλό στην καρδιά σου, σε βοηθά στο να μην αρρωσταίνεις και να μην ανεβάζεις πίεση και φυσικά βοηθά στη μείωση του σωματικού βάρους. Επίσης έρευνες δείχνουν ότι ο καλος ύπνος βοηθά και στη μείωση της κυτταρίτιδας. Τόσο καλός.

Νιώσε καλά

Ακόμα και αν τρως σωστά, γυμνάζεσαι και ξεκουράζεσαι, η κυτταρίτιδα δεν θα εξαφανιστεί. Οπότε μία καταπληκτική ιδέα είναι: ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗ! Μην χαλάς το χρόνο και μην τρελαίνεσαι για το πώς θα αποκτήσεις τους μηρούς που θες και πως οι γλουτοί σου θα γίνουν σαν της Gisele. Φόρα το μαγιό και το σορτσάκι και σκέψου πως το 80% των γυναικών έχουν κυτταρίτιδα και είναι μαζί σου!

Λίγη επιπλέον βοήθεια δε βλάπτει

Αν κάνεις όλα τα παραπάνω και τα συνδυάσεις με μια καλή κρέμα που στοχεύει στη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα.

Celluless 60 tabs με Massage Soap 1+1 ΔΩΡΟ -50%, 31,45 €

 

Πακέτο – Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας Somatoline Cosmetic -40%, 45,61 €

 

KiloKiller Fat Burner 28 tabs 1+1 ΔΩΡΟ -50%, 19,90 €