ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Cellfina: Σου βρήκαμε τη θεραπεία για την κυτταρίτιδα για να δεις (όντως) αποτέλεσμα

Κυτταρίτιδα. Μία λέξη που απασχολεί τις περισσότερες από εμάς όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ετοιμαζόμαστε να φορέσουμε το μαγιό μας για να βγούμε στην παραλία. Εύχομαι να ανήκεις σε εκείνες που αδιαφορούν πλήρως για την ύπαρξή της και τα έχεις βρει τόσο καλά με τον εαυτό σου που τον έχεις αποδεχτεί με τις μικροατέλειές του. Κακά τα ψέματα, η κυτταρίτιδα χτυπά αλύπητα, ανεξαρτήτως κιλών, σωματοτύπων κλπ. Θα τη συναντήσεις τόσο σε μία skinny γυναίκα, όσο και σε μία πιο juicy.

Πρόσφατα σου αναλύσαμε τους πιο βασικούς μύθους αλλά και τις αλήθειες γύρω από την κυτταρίτιδα και σου δώσαμε τα tips μας για να προσπαθήσεις να την αντιμετωπίσεις μόνη σου. Με καθημερινή άσκηση και σωστή διατροφή θα καταφέρεις να δεις διαφορά, αρκεί να εφοπλιστείς με αρκετή υπομονή και επιμονή, καθώς αυτός ο αγώνας θέλει το χρόνο του.

Αν, όμως, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχουν κουραστεί να προσπαθούν μάταια να τη νικήσουν και θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο δραστικό, τότε το μηχάνημα ”Cellfina” είναι αυτό που ψάχνεις. Όπως τόνισε ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Δρακωτός στην εκπομπή της Δήμητρας Τσιγγενέ, ”Life in Balance”, στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, το μηχάνημα αυτό είναι το μοναδικό που έχει πάρει έγκριση από τον FDA, τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Πάμε να το δούμε, όμως,αναλυτικά:

Τι είναι το Cellfina

Είναι ένα μηχάνημα το οποίο έχει αποτελεσματικότητα ενάντια στην κυτταρίτιδα, καθώς δρα ουσιαστικά στην ανατομική βάση της κυτταρίτιδας, καταπολεμώντας τα διαφραγμάτια που ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τα ενοχλητικά «βουναλάκια».

Ο μηχανισμός ουσιαστικά είναι ο εξής: το Cellfina κόβει, με τη βοήθεια βελόνας που φέρει η ειδική κεφαλή του, τα ινώδη διαφραγμάτια που υπάρχουν σε κάθετη φορά κάτω από το δέρμα των γλουτών και των μηρών μας και ευθύνονται για την όψη φλοιού πορτοκαλιού και τα ενοχλητικά βουναλάκια. Το μηχάνημα αυτό, λοιπόν, πηγαίνει σε ένα ελεγχόμενο βάθος και αποδεσμεύει, κόβει ουσιαστικά τα διαφραγμάτια αυτά που ευθύνονται για την κυτταρίτιδα, με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο για να μη δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα, απελευθερώνοντας το δέρμα στην επιφάνεια, έτσι ώστε αυτό να γίνει ξανά λείο.  

 

Γιατί είναι τόσο μοναδική σα θεραπεία

Η θεραπεία αυτή είναι ξεχωριστή ακριβώς γιατί δρα στην ανατομική αιτία της κυτταρίτιδας, δηλαδή δεν στοχεύει μόνο στην επιφάνεια, αλλά απευθείας στην αιτία. Το σημαντικό σε αυτή τη θεραπεία είναι ότι απαιτείται μόλις μία επίσκεψη, καθώς με μία και μόνο συνεδρία πετυχαίνεται η απελευθέρωση των διαφραγμάτων.

Ουσιαστικά το αποτέλεσμα το βλέπει κανείς με το που υποχωρήσει ένα μικρό οίδημα που παρουσιάζεται μετά τη θεραπεία. Το πολύ βασικό είναι ότι η εμφάνιση του δέρματος συνεχίζει να βελτιώνεται για ένα έτος μετά τη θεραπεία.

Τη θεραπεία αυτή μπορεί να την κάνει οποιαδήποτε γυναίκα ανεξαρτήτου βάρους, ηλικίας και τύπου δέρματος, μιας και δεν εμφανίζει αντενδείξεις. Βασικές, όμως, παράμετροι είναι οι εξής: πρώτον, η ασθενής να είναι ενήλικη και δεύτερον να μην έχει έντονο πρόβλημα χαλάρωσης (η οποία παρουσιάζεται συνήθως μετά από μεγάλη απώλεια κιλών).

Αν θέλεις να μάθεις ακόμη περισσότερα για την επαναστατική μέθοδο Cellfina, καθώς και για τις μη επεμβατικές λύσεις ενάντια στις ραγάδες, τη χαλάρωση, τις ουλές και το τοπικό πάχος, τότε πάτα το play στο παραπάνω ηχητικό για να ακούσεις όλη την εκπομπή ”Life in Balance”.

*Ραντεβού την επόμενη Κυριακή, στις 13.00 στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για ακόμη περισσότερο ”Life in Balance” και wellness συμβουλές. 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/veronicaferraro