WELLNESS

Η Google σου δίνει 4 τρόπους να κρατηθείς fit φέτος το καλοκαίρι

Αν έχεις διάθεση να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να είσαι πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές σου βουτιές, η Google μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός σύμμαχος σου. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικές επιλογές που σου δίνουν τη δυνατότητα να έχεις την καλή φυσική κατάσταση στο τσεπάκι!

GOALS

 

Με τη νέα λειτουργία Goals στο Google Calendar δεν θα αφήσεις ποτέ ξανά ανεκπλήρωτους τους στόχους σου. Αν ο στόχος λοιπόν είναι να γυμνάζεσαι σε συστηματική βάση η νέα λειτουργία θα βρίσκει το χρόνο στο πρόγραμμα σου ώστε να προλάβεις να εκπληρώσεις τον στόχο που έχει θέσει (ακόμα κι αν μπει κάτι έκτακτο στο πρόγραμμα).

GOOGLE FIT

Η εφαρμογή Google Fit είναι διαθέσιμη σε Android & iOS και σου επιτρέπει να παρακολουθείς την δραστηριότητα σου στο περπάτημα, το τρέξιμο και το ποδήλατο, ενσωματώνοντας εφαρμογές τρίτων (Nike, Strava, RunKeeper, Withings, LynxFit, Basis κ.α) για να μπορείς να συγκεντρώνεις τα στοιχεία της φυσικής σου κατάστασης σε ένα χώρο. Μπορείς ακόμη να θέσεις τους στόχους στη διάρκεια ή τα βήματα και λαμβάνεις συμβουλές με βάση την απόδοση σου.

ΥΟUTUBE

 

Μη ξεχνάς ότι στο YouTube υπάρχουν άπειρα βίντεο που μπορείς να παρακολουθήσεις για να γυμναστείς μόνη σου στο σπίτι. Να δες για παράδειγμα το HomeMade Muscles! Πες «Ok Google, δείξε μου πεντάλεπτες ασκήσεις για κοιλιακούς» ή «δείξε μου καθημερινές ασκήσεις Pilates» και θα σου εμφανίσει βίντεο στο YouTube ή αποτελέσματα στην αναζήτηση.

ΧΑΡΤΕΣ

Ξέρουμε ότι χρησιμοποιείς τους χάρτες της Google για να βρίσκεις το δρόμο σου, αλλά αυτό το καλοκαίρι σου προτείνουμε να τους έχεις υπόψη και για τη γυμναστική σου. Όπου κι αν είσαι, μπορείς να αναζητήσεις “γυμναστήρια ΧΧΧ (περιοχή)” και να βρεις τα πλησιέστερα σου ή τις επιλογές που έχεις γενικά.