YOGA

Το πρόγραμμα yoga στην παραλία που θα σου ξαναδώσει τη χαμένη σου ενέργεια

Ακόμα και αν έχουν τελειώσει οι διακοπές σου ή βρίσκεσαι ακόμα στο νησί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να νιώθεις πεσμένη ή ότι σου λείπει θέληση για ζωή. Δε χρειάζεται να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος. Αρκεί που ξέρεις ότι θα γυρίσεις στο γραφείο και οι επόμενες διακοπές αργούν. Αν λοιπόν νιώθεις ότι είσαι σε μία τέτοια φάση, δεν υπάρχει καταλληλότερο περιβάλλον από την παραλία. Πάρε το στρωματάκι σου, βάλε το μαγιό και πάμε για feelgood yoga.

 

Η Adriene ξεκινά όρθια με τις σωστές αναπνοές, που είναι το πιο βασικό κομμάτι της yoga. Η πρώτη κίνηση είναι ο χαιρετισμός στον ήλιο, όπου σκύβεις εισπνέοντας και εκπνέοντας βαθιά. Επανέρχεσαι αργά σε όρθια στάση.

Το μυστικό κρύβεται στις βαθιές και σταθερές αναπνοές και να νιώθεις τα πέλματα να ακουμπούν γερά στη γη. Έρχεσαι σιγά σιγά στη στάση του σκύλου κάνοντας πεντάλ με τις πατούσες για να κάνεις εισπνοές τεντώνοντας του γλουτούς και εκπνοές ενώ μαζεύεσαι σαν τόξο.

Δες κι αυτό: Περάσαμε ένα υπέροχο τριήμερο wellness στα Κουφονήσια, ζώντας την εμπειρία του Fitland

 

Ουσιαστικά επαναλαμβάνεις τις ίδιες κινήσεις αργά και σταθερά και έρχεσαι στη στάση του εμβρύου για απόλυτη χαλάρωση. Στη συνέχεια κάθεται οκλαδόν και σου εξηγεί ότι είναι στο χέρι σου το πώς θα νιώσεις και στο κατά πόσο θα καταφέρεις να αλλάξεις τη διάθεσή σου.

Και πάλι, η εισπνοή και εκπνοή είναι βασικά σημεία για να έρθεις σε επαφή με όλο σου το σώμα και να «ακούσεις» τι είναι αυτό που το απασχολεί και πώς θα το αλλάξεις.