VIRAL

12 φωτογραφίες “πριν-μετά” που αποδεικνύουν πως ό,τι βλέπουμε στο instagram είναι ένα ψέμα

'Ολες έχουμε πέσει κάποια στιγμή σε φωτογραφίες κάποιας fitness blogger ή μιας οποιαδήποτε γυναίκας με ωραίο σώμα στο instagram και έχουμε ζηλέψει τους κοιλιακούς της, την άνεση με την οποία ποζάρει στο φακό και έχουμε νιώσει άσχημα γιατί το δικό μας σώμα δεν είναι/ θα γίνει ποτέ έτσι. Η συνήθεια που έχουν οι γυναίκες να συγκρίνουν το σώμα τους με κάποιας άλλης και να αισθάνονται λίγες και άσχημες όταν δεν τηρούν τα όποια πρότυπα ομορφιάς, που έχει επιβάλλει η κοινωνία δεν είναι κάτι που θα σταματήσει εύκολα.

Το κίνημα με τα viral body positive μηνύματα όμως που υπάρχει πλέον στα social media έρχεται να συμπαρασταθεί σε όλες τις γυναίκες και να μας υπενθυμίσει πως η εμφάνιση μας και το πόσο χοντρά ή λεπτά είναι τα μπούτια μας δεν επηρεάζουν την αξία μας ως άτομο. Με αφορμή λοιπόν το post που έκανε η Milly Smith στο instagram για να δείξει γιατί δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους, συγκεντρώσαμε άλλες 11 γυναίκες που έκαναν ανάλογα posts, τα οποία αξίζει να διαβάσεις και να μοιραστείς.

Milly Smith

”Same girl, same day, same time”

”Ίδιο κορίτσι, την ίδια στιγμή” σημείωνε η Milly κάτω από τη φωτογραφία της, στην οποία φαίνεται πώς ένα καλσόν μπορεί να αλλάξει την εμφάνιση του σώματός σου.

A photo posted by Milly Smith(@selfloveclubb) on

Iskra

”Your fat rolls are beautiful”

”Τα παχάκια σου είναι όμορφα” δηλώνει η πανέμορφη Iskra και αποδεικνύει πως η στάση του σώματος αλλάζει τελείως την εικόνα μας.

A photo posted by i s k r a (@iskra) on

Emily Skye

”Perfection doesn’t exist”

”Τίποτα δεν είναι τέλειο” σημειώνει η Emily για να τονίσει πως το γεγονός ότι έχεις γυμνασμένους κοιλιακούς δεν σημαίνει τίποτα όταν η κοιλιά σου αποφασίζει να πρηστεί.

Ana Victoria

”Good or bad angles don’t change your worth”

”Οι καλές ή οι κακές γωνίες λήψεις δεν αλλάζουν την αξία σου” μας λέει η Ana, η οποία αποδεικνύει ότι δεν μπορείς να δείχνεις μονίμως τέλεια και με φανταστικό σώμα.

Halle

”The rolls are sexy, beautiful & natural”

”Τα παχάκια είναι σέξι, όμορφα και φυσικά” δηλώνει η Halle και ζητάει να δείξουμε αγάπη στο σώμα μας.

Lucy Baker

”So just a little reminder to use IG for inspiration and to motivate you rather than to compare yourself to!”

”Μια μικρή υπενθύμιση να χρησιμοποιείτε το Instagram για να βρείτε έμπνευση και ώθηση να κάνετε πράγματα στη ζωή σας και όχι για να συγκρίνετε τον εαυτό σας” λέει η Lucy.

A photo posted by Lucy Baker (@fitlifelucy) on

Charlotte

” Just a reality check”

”Να, τι συμβαίνει στην πραγματικότητα” λέει η Charlotte και δείχνει πώς είναι χαλαρό το σώμα μας και πως αλλάζει αν ρουφήξεις την κοιλιά σου και σφίξεις τους μύες σου

Sara Puhto

” I’m learning to love my body in ALL its forms, not just when it looks lean and toned”

”Μαθαίνω να αγαπάω το σώμα μου όπως και αν είναι, όχι μόνο όταν δείχνει δυνατό και γυμνασμένο” εξηγεί η Sara κάτω από το post που δείχνει πως αλλάζει τη σώμα της μετά από τη γυμναστική και μετά το γεύμα.

A photo posted by Sara Puhto (@saggysara) on

Ashlie Molstad

”Same girl. Different angles”

”Ίδιο κορίτσι, διαφορετικές γωνίες” δηλώνει και η fitness blogger Ashlie στην προσπάθειά της να αποδείξει ότι οι φωτογραφίες που βλέπεις στα social δεν είναι πάντα αληθινές.

Jen Widerstrom

”We all look like this when we sit”

”Όλοι δείχνουμε έτσι όταν καθόμαστε” εξηγεί η Jen και έχει τόσο, μα τόσο δίκαιο.

A photo posted by jenwiderstrom (@jenwiderstrom) on

Maggie

”Perfectly Imperfect”

”Τέλειες ατέλειες” σχολιάζει η Maggie για την χαλαρή κοιλιά της, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται γυμνασμένη και λεία.

A photo posted by M a g g i e (@jaeatleta) on

Vanessa Carlton

”But what you see on people’s instagrams and Facebook is never the whole picture”

”Αυτά που βλέπεις στο Instagram και στο facebook δεν είναι ποτέ ολόκληρη η εικόνα” σημειώνει η Vanessa και δείχνει πώς η φλατ κοιλιά που βλέπεις και ενδεχομένως ζηλεύεις είναι μια κανονική και διπλώνει όταν μαζεύεται.