SHOPPING

Προπονείσαι για μαραθώνιο; Αυτά είναι μερικά από τα απαραίτητα

Το αποφάσισες. Έχεις τρέξει τρεις ημιμαραθώνιους και φέτος είπες ότι θα τρέξεις και τον ολόκληρο. Ξυπνάς το πρωί με το ένα ημισφαίριο του εγκεφάλου σου ακόμα να κοιμάται και αρχίζεις να τρέχεις. Τελειώνεις τη δουλειά και πριν προλάβεις καλά καλά να βγάλεις τα τακούνια, φοράς τα αθλητικά και παίρνεις τους δρόμους. Το σπίτι σου δεν σε βλέπει. Οι φίλοι σε έχουν χάσει. Τα μπαρ βαράνε μύγες και αναρωτιούνται πού να έχεις χαθεί. Τι να κάνεις όμως. Το να καταφέρεις να βγάλεις 42 χιλιόμετρα θέλεις προσπάθεια και προσύλωση.

Αν αυτά τα έχεις τότε κάτσε να σου πω τι άλλο θα χρειαστείς για να κάνεις την προπόνησή σου περισσότερο ευχάριστη και εύκολη.

Ασύρματα in-ear ακούστικα της Sony

 

Θέλεις να τρέχεις ελεύθερη σαν γαζέλα; Τα καλώδια σε ενοχλούν τόσο, όσο και τα φλατ παπούτσια την Kim Kardashian; Τότε τα ακουστικά AS600BT της Sony είναι αυτό που θες. Είναι ασύρματα, εφαρμόζουν σταθερα στα αυτιά χωρίς να γλιστράνε, διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία Li-on με διάρκεια ζωής 8,5 ώρες, ενώ η μπαταρία επαναφορτίζεται εύκολα μέσω USB. Εννοείται ότι είναι αδιάβροχα και ότι διαθέτουν και ενσωματωμένο μικρόφωνο για να δέχεσαι κλήσεις και να μιλάς. Τέλειο; Τέλειο.

Phone armband της Puma

 

Δεν μπορείς να τρέχεις και να κρατάς το κινητό στο χέρι, ούτε και να το βάζεις στο τσεπάκι του κολάν. Θέλεις το κινητό σου να το βλέπιες ανα πάσα ώρα και στιγμή. Να βλέπεις πόσα χιλιόμετρα τρέχεις, τι ώρα είναι, και κυρίως να το έχεις προστατευμένο γιατί ας μην ξεχνάμε πως το χρυσοπλήρωσες.

Elite Running κάλτσες της Nike

 

Δεν μιλάμε για μία οποιαδήποτε κάλτσα. Μιλάμε για ΤΗΝ κάλτσα, όπου χάρη στο ύφασμά της απομακρύνει τον ιδρώτα και διατηρεί το πέλμα στεγνό, ενώ διαθέτει τρία επίπεδα προστασία για βελτιωμένη απορρόφηση των κραδασμών στη διάρκεια της άθλησης.

GT SN μπουστάκι της Adidas

 

Το ήξερες ότι το τρέξιμο επιβαρύνει το στήθος. Κραδασμοί είναι αυτοί χρυσή μου, πόσους να αντέξεις και αυτό; Γι αυτό θέλεις οπωσδήποτε ένα αθλητικό μπουστάκι που θα κρατά το στήθος στη θέση του, αλλά ταυτοχρόνως θα σε κάνει να έχεις φυσική κίνηση χωρίς περιορισμούς. Το συγκεκριμένο bra της Adidas είναι κατασκευασμένο με climacool ύφασμα που βοηθά στο να παραμείνεις δροσερή ενώ οι ευέλικτες τιράντες του προσφέρουν άνεση.

FA15 Printed Relay Crop κολάν της Nike

 

Κάποτε που έτρεχα σε έναν αγώνα είχα δει γραμμένο ένα ωραιότατο τσιτάτο: “τρέχε σαν να σε φωτογραφίζουν”. Με το χαμόγελο στα χείλη και την τσαχπινιά στο μάτι και όχι σαν να αφήνει την τελευταία σου πνοή στο επόμενο μέτρο. Επίσης και με τα ρούχα το ίδιο συμβαίνει. Δεν μπορείς να τρέχεις φορώντας τη φόρμα του παππού. Θέλεις ένα κολάν, με σχέδια, άνετο, να εφαρμόζεις στην καμπύλες και να αφήνει το δέρμα να αναπνέει. Θέλεις αυτό το κολάν.

Foot & Shoe Deodorant Spray

 

Το αποσμητικό spray ποδιών και υποδημάτων της Gehwol περιέχει ρικινελαϊκό ψευδάργυρο, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση και αποτρέποντας την κακοσμία των ποδιών που προκαλείται λόγω εφίδρωσης στο εσωτερικό των υποδημάτων, ενώ επίσης χάρη στις αντιμικροβιακές δραστικές ουσίες που περιέχει, σε προστατεύει από τις μυκητιάσεις των ποδιών. Υπέροχα τα νέα δηλαδή. 

Fusskraft Soft Feet Scrub Peeiling

 

Αυτό το μαγικό προϊόν αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας στις γάμπες και τα πέλματα ενώ παράλληλα ανανεώνει και λειαίνει την επιδερμίδα. Οι κόκκοι από φυσικό bamboo, το κερί jojoba και οι λεπτοί κρύσταλλοι ζάχαρης κάνουν ελαφρύ μασάζ και περιποιούνται την επιδερμίδα χωρίς να την τραυματίζουν. Το έλαιο αβοκάντο και το εκχύλισμα μελιού προσφέρουν στην επιδερμίδα πολύτιμα θρεπτικά και περιποιητικά συστατικά ενώ η βιταμίνη Ε την προστατεύει και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση. Καφέ όχι, δεν σου φτιάχνει.

Xerostom Στοματικό Σπρέι

 

2 ψιτ αρκούν για να  καταπολεμηθούν τα συμπτώματα της ξηροστομίας για όλο το 24ωρο. Εκεί δηλαδή που τρέχεις και νιώθεις ότι έχεις τη Σαχάρα στο στόμα σου, βγάζεις το Xerostom από το τσεπάκι, ψεκάζεις υποκαθιστώντας το σάλιο και επαναφέρεις τη φυσιολογική του λειτουργία. Όλα τα ενεργά συστατικά είναι φυσικής προέλευσης και έχουν ουδέτερο ΡΗ. Επίσης, δεν περιέχει απορρυπαντικά, αλκοόλ, σάκχαρα και οξέα, κάτι που καθιστά το προϊόν κατάλληλο για ασθενείς πάσχοντες από διαβήτη ή φαινυλκετονουρία. Ψιτ ψιτ.