MICHELLE OBAMA

Η Michelle Obama μάς δείχνει την αγαπημένη της άσκηση με κολάν, αθλητικά και κοιλιακούς

Paul R. Giunta/Invision/AP

Μία από τις πρώτες κινήσεις της Michelle Obama όσο ήταν πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν να δημιουργήσει το πρόγραμμα "Let's Move" για να καταπολεμήσει την παιδική παχυσαρκία. Η ύψους 1,80 και πολύ δραστήρια Michelle Obama έδειχνε από την πρώτη στιγμή πόσο αγαπά την άσκηση και πόσο σημαντική τη θεωρεί και φυσικά, δεν σταμάτησε να την αγαπά αφού έφυγε από τον Λευκό Οίκο.

Διάβασε επίσης: Ο Barack και η Michelle Obama γιορτάζουν τον έρωτά τους με μηνύματα στα social media για την επέτειό τους

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ πλέον μοιράστηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου μία φωτογραφία της όπου οι κοιλιακοί της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο θυμίζοντάς μας ότι «τα αγαθά κόποις κτώνται». «Δεν είναι πως πάντα αισθάνομαι καλά την ώρα που το κάνω. Αλλά μόλις το κάνω, πάντα χαίρομαι που τελικά αποφάσισα να πάω στο γυμναστήριο. Εσείς πώς φροντίσατε τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή;», αναρωτήθηκε η Michelle Obama, ενώ ταυτόχρονα πρόσφερε στους διαδικτυακούς της φίλους λίγη έμπνευση ώστε να σηκωθούν από ντιβάνια, πολυθρόνες και καναπέδες και να κάνουν ένα σετ κοιλιακούς.

 

Στη φωτογραφία της η Michelle Obama φαίνεται να κάνει βαθιά καθίσματα χρησιμοποιώντας μπάλα στο γυμναστήριο, άσκηση εξαιρετική για να γυμνάσει κανείς τους μηρούς, τους γλουτούς και την πλάτη του. Εκτός όμως από την εντός του γυμναστηρίου προπόνηση, η Michelle Obama αγαπά πολύ τα τελευταία χρόνια και την yoga. Σύμφωνα με το αμερικανικό People η Michelle Obama, αφού έκλεισε τα 50 της χρόνια το 2014 άλλαξε τον τρόπο που γυμνάζεται. «Βλέπω ότι πηγαίνω από την άρση βαρών -που συνεχίζει να είναι σημαντική άσκηση για εμένα- και την έντονη cardio προπόνηση και το τρέξιμο, σε τρόπους εκγύμνασης όπως η yoga που με κρατά ευλύγιστη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η ίδια είχε παλιότερα εκφράσει και την προτίμησή της να γυμνάζεται μαζί με φίλες της, διοργανώνοντας στον καιρό της στον Λευκό Οίκο μέχρι και διήμερα bootcamp άθλησης με τις φίλες της προκειμένου όλες να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους ότι πρέπει πρώτα να φροντίζουν τον εαυτό τους και μετά όλους τους άλλους. Επιπλέον έχει πει πως η διατροφή και ο τρόπος ζωής του καθενός είναι κάτι πολύ προσωπικό.

 

«Πρέπει να κάνεις την υγεία σου δική σου. Είναι ένα από αυτά τα πράγματα που κανείς δεν μπορεί να πάρει από εσένα, ανεξάρτητα από την φυλή σου, το κοινωνιολογικό και οικονομικό σου background, το επίπεδο της εκπαίδευσής του» έχει πει η Michelle Obama, αναφερόμενη στον ιδανικό τρόπο ζωής που πρέπει να περιλαμβάνει τη σωστή διατροφή και άσκηση.

Κεντρική φωτογραφία: Paul R. Giunta/Invision/AP