ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΙΛΙΑ

Θέλεις πιο λεπτή μέση; Χρειάζεσαι 15 λεπτά κι ένα στρώμα

Ωραία και τα full body προγράμματα που γυμνάζουν όλο το σώμα και σε κάνουν να ιδρώνεις από πάνω μέχρι κάτω. Όταν όμως θέλεις να βελτιώσεις ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου χρειάζεται να εστιάσεις στη συγκεκριμένη μυική ομάδα και περιοχή. Έτσι και με τη μέση σου.

Θέλεις πιο λεπτή μέση. Ωραία. Τι πρέπει να κάνεις; Να αφιερώσεις χρόνο και πόνο στην περιοχή εκτελώντας τις κατάλληλες ασκήσεις. Twists, σανίδες με twists και πλάγιοι κοιλιακοί σε ένα σωρό παραλλαγές είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δεις (και ελπίζουμε θα κάνεις) πατώντας play στο παρακάτω βίντεο. 

Η trainer Rebecca Louise, μέσα από ένα real time δεκαπεντάλεπτο πρόγραμμα, σου δείχνει ένα πολύ δυνατό ποτ πουρί ασκήσεων που θα σε βοηθήσουν να χάσεις εκατοστά από τη μέση σου.

Την ίδια στιγμή, επειδή «κοντά στο βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα», που λέει και ο λαός μας, θα γυμνάσεις τους κοιλιακούς σου μυς ενώ αν έχεις λίπος στα πλαϊνά της κοιλιάς σου θα το δεις σταδιακά να εξαφανίζεται (εφόσον φυσικά ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή και επαναλαμβάνεις το δεκαπεντάλεπτο πρόγραμμα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα).