KHLOE KARDASHIAN

Η Khloe Kardashian αποκαλύπτει την άσκηση με την οποία είδε πραγματική διαφορά στα χέρια της

Evan Agostini/Invision/AP

Όταν έχουμε να κάνουμε με αποτελεσματική γυμναστική και πειθαρχία στο στόχο, η Khloe Kardashian ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Και της βγάζουμε το καπέλο γι' αυτό. 

Η Κardashian  που είχε τη φήμη της πιο chubby από τις αδελφές, πριν από μερικά χρόνια, έκανε στροφή 180 μοιρών και έγινε η πιο fit. Δεν είναι ότι άλλαξε μόνο τρόπο διατροφής, αλλά έβαλε πολύ ενεργά και τη γυμναστική στο πρόγραμμα. Αποτέλεσμα;

Σήμερα έχει ένα υγιές και καλογυμνασμένο σώμα, αλλά και την γνωστή εκπομπή Revenge Body στην οποία βοηθά γυναίκες να αποκτήσουν το τέλειο σώμα και να μπουν στο μάτι του πρώην, της μάνας τους, της θείας τους, κάποιου τέλος πάντων που τους την έλεγε για τα κιλά τους.

Μια όμως άσκηση είναι αυτή με την οποία είδε δραματική αλλαγή στην όψη των χεριών της.

Με τα push-ups πάνω σε μπάλα γυμναστικής είδα πραγματική διαφορά στα χέρια μου

Για να κάνεις την άσκηση θα χρειαστείς (προφανώς) μια φουσκωτή μπάλα γυμναστικής. Η Khloe προτείνει να ξεκινήσεις σε θέση σανίδας πάνω στη μπάλα και αφού μείνεις για ένα λεπτό (ή όσο μπορείς) να συνεχίσεις με επαναλήψεις push-ups ασκώντας πίεση πάνω στη μπάλα ώστε να διατηρείς και την ισορροπία σου.

«Με αυτό τον τρόπο έκανα 30 με 50 push-ups χωρίς διάλειμμα. Όταν τελειώσεις μπορεί να μη νιώθεις τα χέρια σου από τον μυικό πόνο, αλλά σου υπόσχομαι ότι θα δεις διαφορά», αναφέρει η reality star η οποία αυτή την περίοδο, λόγω εγκυμοσύνης, έχει σταματήσει τη γυμναστική.

 

«Είναι το μόνο που δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν πρέπει να ασκώ πίεση στην κοιλιά μου και αυτό που μου λείπει περισσότερο», έχει δηλώσει. «Όταν με το καλό γεννήσω, θα κάνω γυμναστική μέχρι να χάσω και το τελευταίο κιλό που πήρα. Αλήθεια, ανυπομονώ να επιστρέψω στο σώμα που είχα».

Ας θυμηθούμε λίγο Khloe εν ώρα σκληρής γυμναστικής.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP