ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

Η γυμναστική που σου ταιριάζει καλύτερα, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Το σκηνικό είναι γνωστό, εσύ ξαπλωμένη στον καναπέ να προσπαθείς να βρεις το κουράγιο να πας γυμναστήριο.

Μήπως αυτό συμβαίνει γιατί δεν ακολουθείς το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στο ζώδιό σου; Τα άστρα έχουν, για ακόμη μια φορά την απάντηση, καθώς συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες σου όσον αφορά την άσκηση. Για να μην πάει τζάμπα και αυτή η συνδρομή στο γυμναστήριο, ξεκίνα να διαβάζεις.

Κριός

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Ένα πλάνο ειδικά σχεδιασμένο για σένα.

Ας είμαστε ειλικρινείς, οι Κριοί δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Για την ακρίβεια αυτός είναι και ο μόνος τρόπος που τους αρέσει να γίνονται πολλά πράγματα, για αυτό και ο τρόπος που θα κάνεις γυμναστική δεν διαφέρει καθόλου. Ένας προσωπικός γυμναστής που θα αφοσιωθεί αποκλειστικά σε σένα μοιάζει η ιδανική λύση.

Ταύρος

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Cardio-dance μαθήματα.

Είτε μιλάμε για ζούμπα, είτε για μαθήματα χορού χιπ- χοπ  ακόμα και για μαθήματα pole dancing το ζητούμενο για σένα είναι να συνδυάζεις την άσκηση με την τέχνη- γιατί αλλιώς βαριέσαι. Τίμιο.

Δίδυμος

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Έντονη να’ ναι και ό,τι να’ ναι.

Σου αρέσουν οι έντονες ασκήσεις γυμναστικής, αυτές που σε κρατάνε στην τσίτα και δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις, επίσης δεν κολλάς σε ένας είδος άσκησης αλλά δοκιμάζεις διάφορα. Ένα πρόγραμμα με έντονες ασκήσεις και πολλές επαναλήψεις είναι το ιδανικό για σένα.

Καρκίνος

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Soul- cycle.

Είσαι από τα άτομα που θέλουν να υπάρχει ένα support system γύρω τους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά και μια αίθουσα γυμναστικής με άτομα που προσπαθούν να κάνουν το ίδιο με σένα σου δίνει το κουράγιο να συνεχίσεις ενώ ταυτόχρονα σε πεισμώνει για να ολοκληρώσεις την άσκηση- γιατί μεταξύ μας βαριέσαι τη γυμναστική.

Λέων

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Crossfit

Γιατί αν ταιριάζει σε κάποιον αυτό το είδος γυμναστικής ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θα ταίριαζε σε σένα φίλε Λέοντα. Σου αρέσει η ένταση, ο ανταγωνισμός και τρελαίνεσαι να αποδεικνύεις την δύναμη σου. Άρα; Γρήγορα να γραφτείς σε κάποιο μάθημα.

Παρθένος

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Μαθήματα barre

Είσαι ένας άνθρωπος που λατρεύει τις λεπτομέρειες και την οργάνωση, οπότε το ιδανικό είδος γυμναστικής για σένα είναι τα μαθήματα barre- ένας συνδυασμός ασκήσεων μπαλέτου, γιόγκα και πιλάτες. Οι συχνές επαναλήψεις των ασκήσεων θα ικανοποιήσουν και τις ocd ανάγκες σου για την τελειότητα.

Ζυγός

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Μποξ

Μπορεί να μην σου φαίνεται αλλά είσαι γεννημένη για αυτό. Όσο γλυκιά και ευγενική να είσαι στην πραγματικότητα έχεις και μια πιο άγρια πλευρά που μπορεί να ελευθερωθεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης και να νιώσεις πολύ καλά. Η ισορροπία είναι το βασικό χαρακτηριστικό σου ως Ζυγός οπότε το μποξ είναι σίγουρα ένα είδος γυμναστικής που σου ταιριάζει απίστευτα.

Σκορπιός

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Τρέξιμο

Ήρεμη δύναμη, θα μπορούσε να είναι το δεύτερο όνομα των Σκορπιών, καθώς έχουν αυτή την κρυφή δύναμη και ένταση που βγαίνει ενίοτε σε διάφορες φάσεις της ζωής τους. Για αυτό και το τρέξιμο, που θέλει ΦΟΒΕΡΑ πολλή εσωτερική δύναμη και κουράγιο μοιάζει ιδανικό είδος άσκησης- και η προπόνηση για τον μαραθώνιο δεν είναι κακή ιδέα.

Τοξότης

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Ορειβασία

Η επαφή με τη φύση είναι πολύ σημαντική για ένα Τοξότη και σε συνδυασμό με την αγάπη για την περιπέτεια που καταλήγουμε; Στην ορειβασία. Αυτή η άσκηση συνδυάζει ό,τι αγαπάει ένας Τοξότης οπότε πάρε τα βουν και ετοιμάσου να περάσεις πολύ καλά.

Αιγόκερως

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Ironman (όχι αυτή του σούπερ- ήρωα)

Μπορεί να σου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο, αλλά μια σκληρή προπόνηση όπως αυτή που κάνει κάποιος αν θέλει να γίνει ironman champion σου ταιριάζει πολύ. Η προπόνηση είναι σκληρή και έχεις την απαραίτητη πειθαρχεία και πείσμα για να τα καταφέρεις, γιατί αν μη τι άλλο σου αρέσει πολύ να βλέπεις τα αποτελέσματα των κόπων σου.

Υδροχόος

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Ομαδικά σπορ

Είσαι η επιτομή του ομαδικού παίκτη άρα θα ταιριάξεις ιδανικά σε μια ομάδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου ή βόλεϊ. Θα έχεις την δυνατότητα και να δείξεις τις ικανότητές σου (και να εντυπωσιάσεις τους συμπαίκτες σου, κάτι που σε νοιάζει γενικότερα ως άνθρωπο) αλλά και να περάσεις καλά. It’s a win- win situation.

Ιχθύς

Η άσκηση που σου ταιριάζει: Γιόγκα

Νιώθεις την ανάγκη να συνδεθείς με το σώμα και την ψυχή σου, τζάμπα σε λένε το πιο ώριμο και old soul ζώδιο του κύκλου; Η γιόγκα είναι η γυμναστική που σου ταιριάζει γάντι καθώς συνδυάζει όλες τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ενώ παράλληλα θα σε τονώσει σε κάθε επίπεδο και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις λίγο, γιατί μια ένταση την έχεις.