FITNESS

3 συμβουλές fitness απευθείας από τη Lady Gaga

Η fitness ρουτίνα της Lady Gaga είναι πολυεπίπεδη και σε καμία περίπτωση βαρετή. Ωστόσο, δεν είναι ανέφικτο να την ακολουθήσεις ή έστω, να υιοθετήσεις κάποια από τα δεδομένα της. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν αποτέλεσμα. Γιατί μπορεί η Gaga κατά καιρούς να λοξοδρομεί και να το ρίχνει στο φαγητό (ε, και σε κάποιες άλλες ατασθαλίες), αλλά όταν πρέπει, είναι στρατιωτάκι. Συμβουλές από τη fitness ζωή της Lady Gaga βγαλμένες.

Να γυμνάζεσαι για λίγο αλλά συχνά

View this post on Instagram

Happy New Year

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Δε χρειάζεται να του δίνεις να καταλαβαίνει και να ιδροκοπάς με τις ώρες στα γυμναστήρια, 25′-30′ την ημέρα αρκούν, υπό την προϋπόθεση να τηρείς το πρόγραμμα 5 φορές την εβδομάδα. Δες τη Gaga που ακολουθεί τις συμβουλές του personal trainer της, Harley Pasternak, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στους κοιλιακούς της, που είναι κι ένα από τα πιο δυνατά της σημεία. Ο δικός της τρόπος είναι 2 φορές την εβδομάδα αερόβια και 3 φορές κυκλική προπόνηση. Η άσκηση που δεν παραλείπει ποτέ είναι τα ροκανίσματα.

Δοκίμασε τη μέθοδο Gyrotonic

View this post on Instagram

Gyro class, not the Greek sandwich kind!!

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Πρόκειται για μία μέθοδο εναλλακτικής γυμναστικής η οποία έκανε την εμφάνισή της στη δεκαετία του ’80 και είναι ένα μείγμα γιόγκα, κολύμβησης, ενόργανης, μπαλέτου και τάι τσι. Στόχος είναι η μυική ενδυνάμωση και η επίτευξη ελαστικότητας, η οποία μάλιστα γίνεται με μόνο ένα πολυμηχάνημα. Η Lady Gaga, όπως βλέπεις και εδώ είναι οπαδός του Gyrotonics, αλλά όχι του γύρου με πίτα, όπως αστειεύεται κι οι ίδια κάτω από τη φωτογραφία.

Μην παραλείπεις τη γιόγκα

View this post on Instagram

@bjornborg #fashion #yoga #gyrotonic #pilates

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Ως Yogini επί μακρόν η Lady Gaga, ορκίζεται στα οφέλη της, τα οποία αξιοποιεί όχι μόνο για να παραμένει σε φόρμα, αλλά για κυρίως για την ευεξία της. Αγαπάει κυρίως την Bikram και την hot power yoga και δεν την παραλείπει ακόμα και όταν βρίσκεται σε περιοδεία. Ανεξάρτητα λοιπόν από το πώς καις τις θερμίδες σου, η γιόγκα πρέπει να υπάρχει ως κάτι ανεξάρτητο, αφού τα πλεονεκτήματά της υπερβαίνουν τα όρια του fitness.