Το tip πριν τη γυμναστική που απομακρύνει το επίμονο λίπος από την κοιλιά

Η διατροφική λεπτομέρεια που θα ενισχύσει την απώλεια της κοιλίτσας που επιμένει.

Είναι η έξτρα πληροφορία που θα κάνει τη μάχη σου κόντρα στο λίπος της κοιλιάς ακόμα πιο αποτελεσματική. Δεν είναι κάποιο fitness tip με τη στενή έννοια του όρου. Σχετίζεται με τη διατροφή σου. Γιατί αυτό που θα φας ακριβώς πριν τη γυμναστική, θα παίξει ρόλο. Η αλήθεια βρίσκεται στην πρωτεΐνη.

Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης, η αερόβια άσκηση, οι κοιλιακοί παίζουν καθοριστικό ρόλο στην σύσφιξη της κοιλιάς και την απομάκρυνση του πρηξίματος. Το λίπος θα αντικατασταθεί από μύες. Για να γίνει, όμως, αυτό, πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί. Και η απώλεια λίπους είνια μία σύνθετη διαδικασία που περνάει κι από το στομάχι. Όταν ο μεταβολικός σου ρυθμός γίνεται ταχύτερος εξαιτίας της ανάπτυξης μυών, αυτό που θα φας θα καθορίσει το αποτέλεσμα. Η πρωτεΐνη που θα φας πριν την προπόνηση, θα σε κρατήσει δυνατή χωρίς να σε βαρύνει.

 Ο γενικός κανόνας υπαγορεύει 70 γραμμάρια πρωτεΐνης τουλάχιστον μέσα στη μέρα, με τα 12 να καταναλώνονται μία ώρα πριν τη γυμναστική σου. Άπαχο τυρί, γιαούρτι, γάλα, γαλοπούλα, κοτόπουλο, αυγά ή για τις πιο «προπονημένες», ένα shake ή smoothie πρωτεΐνης. Αν πεινάς μετά την προπόνηση- ειδικά αν έχεις κάνει αερόβια- πιες νερό κι αφού βεβαιωθείς πως είναι όντως πείνα, προτίμησε ένα σνακ πλούσιο σε πρωτεΐνη που να συνδυάζει και λίγους υδατάνθρακες, όπως για παράδειγμα, μία μπάρα με δημητριακά ολικής άλεσης.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ