CHARLIZE THERON

Charlize Theron: Η γυμναστική που λατρεύει και τα 2 διατροφικά μυστικά για αυτήν την τέλεια εμφάνιση

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Charlize Theron είναι αυτό το πανέμορφο κορίτσι με τα ψηλά πόδια που δε χορταίνεις να βλέπεις στη μικρή και μεγάλη οθόνη. Είναι αυτή η γυναίκα που έχει αλλάξει πολλές φορές την εμφάνισή της για χάρη κάποιου ρόλου, με έναν εξ αυτών (“Monster”)να της χαρίζει το βραβείο Όσκαρ. Και αν πίστευες ότι η Charlize δείχνει έτσι στα 43 της, επειδή κάνει αυστηρότατη δίαιτα ή επειδή χτυπιέται όλη μέρα στη γυμναστική, κάνεις λάθος. Εντάξει, βοηθά το ότι διαθέτει αυτά τα εξαιρετικά γονίδια, αλλά τα μυστικά της κρύβονται αλλού.

 

Η γυμναστική που αγαπά

«Πάντα πίστευα ότι όταν βρίσκεις τη σωματική άσκηση που αγαπάς, η γυμναστική παύει να είναι αγγαρεία. Μου αρέσει ο,τιδήποτε γίνεται υπαίθρια. Η μαμά μου πρόσφατα με έπεισε να ξεκινήσω τένις το οποίο απήλαυσα αν και δεν ήμουν πολύ καλή σε αυτό. Όταν όμως αθλείσαι, σου αρέσει να γυμνάζεις το σώμα σου χωρίς όμως να το συνειδητοποιείς πραγματικά», έχει πει σε συνέντευξή της. Αν είναι να γυμναστεί σε κλειστό χώρο, επιλέγει την power yoga για περίπου μιάμιση ώρα, το pilates για ενδυνάμωση κορμού και λίγο στατικό ποδήλατο σε ομάδα. Πώς συνδυάζει όμως την άσκηση που αγαπά με το κομμάτι της διατροφής της;

Διάβασε κι αυτό: Η Halle Berry οφείλει τα γυμνασμένα χέρια της σε αυτές τις 5 ασκήσεις

Τρώει και πίνει τα λαχανικά της

Δεν ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη ή αυστηρή δίαιτα, αλλά δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην καθημερινή κατανάλωση ωμών φυτικών τροφών. Πίνει φυσικούς χυμούς και τρώει πράσινες σαλάτες σε καθημερινή βάση. Εκτός του ότι έτσι διατηρείται σε φόρμα, παίρνει όλα τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ασθένειες και τις φυτικές ίνες για σωστή λειτουργία του εντέρου.

 

Το ρίχνει έξω πού και πού

Η Charlize Theron ξέρει πόσο σημαντικό είναι να ενδίδεις πού και πού στους πειρασμούς. Παραδέχεται ότι λατρεύει τα πατατάκια και αυτά είναι που μασουλούσε όλη μέρα προκειμένου να πάρει 25 κιλά για τον πρόσφατο ρόλο της στην ταινία “Tully”. «Είχα μία τεράστια σακούλα στο αμάξι, μία στο μπάνιο, μία στην κουζίνα και μία στον καναπέ». Την καταλαβαίνουμε που της έχει μείνει ακόμα η αδυναμία στο αλμυρό σνακ. Ωστόσο παραδέχεται ότι εκείνη η περίοδος της προκαλούσε μόνιμη υπνηλία και την έκανε να νιώθει κατάθλιψη. «Όταν τρώω υγιεινά, κοιμάμαι και δεν πίνω αλκοόλ, τότε είναι που δείχνω στα καλύτερά μου». Εντάξει, ευθύνονται και τα γονίδιά σου Charlize μου!

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP