ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Σου βρήκαμε τις πιο εύκολες ασκήσεις και τα σωστά προϊόντα σύσφιξης για φουλ γυμνασμένα χέρια

Μακρυμάνικα ρούχα τέλος. Έφτασε η εποχή όπου, εκτός από μαγιό, θα βάλεις αμάνικα φορεματάκια και μπλουζάκια, κυρίως επειδή κάνει πολλή ζέστη. Αν νιώθεις κάπως άβολα με τα χέρια σου, και ειδικότερα με τα μπράτσα που δεν είναι όσο σφιχτά θα τα ήθελες, μην προβληματίζεσαι.

 

Οι παρακάτω ασκήσεις δυναμώνουν και γυμνάζουν την περιοχή, χωρίς να χρειάζεσαι εξοπλισμό ή εξαντλητικά push ups. Στο βίντεο που ακολουθεί, η Cassey σου δείχνει 7 εύκολες ασκήσεις για να τις κάνεις καθισμένη στην άνεση του σπιτιού σου. Βάλε τη μουσική που σε κινητοποιεί να γυμναστείς και απόκτησε γυμνασμένα χέρια χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

 

Η πρώτη άσκηση είναι οι «ενωμένοι δικέφαλοι» κατά την οποία πρέπει να κρατάς συνέχεια ενωμένους τους αγκώνες. Βάλε χρονόμετρο γιατί κάθε άσκηση πρέπει να διαρκεί 1 λεπτό. Συνεχίζουμε με την κλασική κυκλική κίνηση καθώς σφίγγουμε τις γροθιές μας, με ανάποδη φορά και κάνουμε το ίδιο αλλά με κανονική φορά στο επόμενο.  Στη συνέχεια, πίεσε τις παλάμες προς τα έξω, στο ύψος του στήθους, για άλλο 1 λεπτό. Η επόμενη άσκηση σε κάνει να μοιάζεις με άγγελο ή πεταλουδίτσα με ανάλαφρη κίνηση προς τα πάνω. Η στάση της προσευχής και η κίνηση του «φοίνικα» μπρος πίσω γυμνάζει και την πλάτη.  Ολοκλήρωσε με stretching αντιγράφοντας την ξαπλωμένη στάση που σου δείχνει η Cassey ώστε να μην «πιαστείς».

Δες κι αυτό: “Κάψε” το λίπος στα μπράτσα σε 6 λεπτά με 6 σετ ασκήσεων

3 αθλήματα για ενδυνάμωση χεριών

Νόμιζες ότι η μόνη επιλογή είναι το γυμναστήριο ή οι καθιστικές ασκήσεις στο σπίτι, με ή χωρίς βαράκια; Κι όμως, η άθληση σου δείχνει κι άλλους δρόμους μέσα από σπορ που ίσως ήδη αγαπάς ή σκόπευες να ξεκινήσεις άμεσα. Πάμε να δούμε 5 αθλήματα που γυμνάζουν, μεταξύ άλλων, και τα χέρια σου.

Κολύμπι

Δε θα χρειαστεί να το δεις καν σαν γυμναστική. Τώρα το καλοκαίρι, βρες χρόνο και εκτός διακοπών και κάνε μία γρήγορη βουτιά στη θάλασσα ή επισκέψου μία πισίνα. Και δροσίζεσαι και γυμνάζεσαι. Σε όποιο στιλ και αν κολυμπάς, τα πάντα είναι στην κίνηση των χεριών. Η αντίσταση του νερού είναι που κάνει όλη τη δουλειά.

Διάβασε κι αυτό: Γυμναστική στην εγκυμοσύνη: Το 15λεπτο πρόγραμμα που θα δυναμώσει τα χέρια σου

Τένις

Γενικά, τα αθλήματα που περιλαμβάνουν ρακέτα είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να κάνεις κυρίως focus στη γράμμωση των χεριών.

Κανό

Έλα παραδέξου το. Είναι από αυτά τα πράγματα που διστάζεις να δοκιμάσεις, αλλά σε γοητεύουν. Τώρα θα πειστείς γιατί θέλεις πιο σφιχτά μπράτσα και η κίνηση κόντρα στο ρεύμα με το κουπί, πετυχαίνει αυτόν το στόχο.

Τα σωστά προϊόντα

Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η στοχευμένη άσκηση κάνει την περισσότερη δουλειά στο να επιτύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Αυτό όμως που ολοκληρώνει το στόχο είναι ο συνδυασμός με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, που γίνονται οι σύμμαχοί σου στην προσπάθεια για τη γράμμωση των μπράτσων.

Nuxe Body Fondant Firming Cream: Για Περιοχές με Χαλάρωση όπως Μηροί, Κοιλιά, Στήθος & Μπράτσα

 

Beatific Arm Shaping Κρέμα σύσφιξης & σμίλευσης μπράτσων