ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ασκήσεις ηρεμίας για τη μέρα του γάμου

Αν δεν είστε έγκυος τη μέρα του γάμου, πιθανές ταχυπαλμίες, πονοκέφαλος, ζαλάδες και άλλα τέτοια συμπτώματα οφείλονται στο στρες και τώρα αμέσως θα σας μάθουμε να χαλαρώνετε.

Οι συμβουλές του Yes I Do.gr δεν είναι μόνο για τη μεγάλη μέρα αλλά και για κάθε μέρα που νιώθετε άγχος ή στρες για οποιοδήποτε λόγο

1. Χαιρετίστε τον ήλιο! Ναι ναι μη γελάτε, όσες ασχολούνται με τη γιόγκα σίγουρα με καταλαβαίνουν. O ”Χαιρετισμός στον ήλιο” είναι μια σειρά ασκήσεων που συνδυάζονται με την αναπνοή και τη συγκέντρωση και φέρνουν θαυμαστά αποτελέσματα και μάλιστα άμεσα. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!

 

2. Εναλλακτικά δοκιμάστε pilates ή οποιαδήποτε άλλη μορφή διαλογισμού. Ακόμα και 5-10 λεπτάκια μέσα στον πανικό της τελευταίας μέρας, απομονωθείτε. Βγάλτε τους όλους έξω από το δωμάτιο και πάρτε το χρόνο σας.

3. Βάλτε μουσική! Ακούστε το αγαπημένο σας κομμάτι. Χορέψτε. Σιγοτραγουδήστε τους στίχους. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη. Χαμογελάστε και σκεφτείτε θετικά. Σήμερα είναι η μέρα σας.

4. Βγείτε ένα περίπατο στη φύση ή ακόμα κάντε ελαφρύ τζόκινγκ. Η επαφή με τη φύση κάνει θαύματα και μας ηρεμεί. Αν παντρεύεστε σε νησί ή βρίσκεστε κοντά στη θάλασσα περπατήστε ξυπόλυτη στην παραλία και πάρτε βαθιές ανάσες. Το οξυγόνο στους πνεύμονες θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα.

5. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός χαλαρωτικού μασάζ. Αφενός το αξίζετε και αφετέρου θα νιώσετε να φεύγει από πάνω σας όλη η ένταση και η κούραση από τις προηγούμενες μέρες.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Guest Editor: Κωνσταντίνα Μιχοπάνου. Tα μυστικά για natural bridal make up

New Beauty Season: Όλα ξεκινούν από την περιποίηση του δέρματος