ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

6 απλές ασκήσεις για να κάψεις περισσότερες θερμίδες

Αν είσαι από τις γυναίκες που ναι μεν (θέλουν να) αθλούνται, αλλά από την άλλη βαριέσαι και κουράζεσαι εύκολα, τότε πρέπει να βρεις τον τύπο γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να κάψεις τον μέγιστο αριθμό θερμίδων στον ελάχιστο χρόνο.

Μην το ψάχνεις. Το κάναμε εμείς για σένα.

1. Kωπηλασία

Γυμνάζεις πόδια, πλάτη, και χέρια ταυτόχρονα, αρκεί να βρεις τον ρυθμό σου. Αλλιώς θα κουραστείς χωρίς αποτέλεσμα. Ζήτα από τον γυμναστή σου να σου δείξει πώς ακριβώς γίνεται. Δοκίμασε να κάνεις κωπηλασία για 1000μέτρα όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 200-250

2. Κολύμβηση

Αρκεί απλά να δεις το κορμί μιας κολυμβήτριας και θα καταλάβεις γιατί πρέπει να βουτήξεις στο νερό.Δοκίμασε να κάνεις 20 γύρους εναλλάξ έναν γρήγορης έντασης κι έναν αργής.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 300-350

3. Versa Climber

 

Είναι ένα όργανο γυμναστικής που προσομοιάζει την αναρρίχηση. Αν αντέξεις να “ανεβαίνεις” για περισσότερο από πέντε λεπτά τα πας πολύ καλύτερα από το μέσο όρο.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 300-350

4. Stairmill

 

Όργανο γυμναστικής που ουσιαστικά είναι μια σκάλα την οποία ανεβαίνεις αιώνια δίχως να φτάνεις πουθενά. Βοηθά στην καρδιά, αλλά θα δεις τρομερή διαφορά σε πόδια και γλουτούς. Αν αντέχεις ένα εικοσάλεπτο θα δεις φοβερά αποτελέσματα.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 250-300

5. Κettlebells

 

Eίναι κάτι βάρη γυμναστικής τα οποία χρησιμοποιούνται με ποικίλους τρόπους βελτιώνουν τη δύναμη και την αντοχή σου και βοηθούν να κάψεις πολλές πολλές θερμίδες.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 300-350

6. ΤRX

Όσο περνάει ο καιρός οι ασκήσεις TRX είναι όλο και πιο δημοφιλείς, αν και δείχνουν πολύ δύσκολες ειδικά για τους αρχάριους στα της γυμναστικής. Δοκίμασε να κάνεις push-ups, squats ή απλά να πας σε ομαδικό τμήμα και εκεί θα ξέρουν τις ασκήσεις που πρέπει να κάνεις.

Θερμίδες που καις σε μισή ώρα: 200-250