WELLNESS

Γιατί το παγωμένο τσάι του βουνού είναι ό,τι καλύτερο

Λατρεύω το καλοκαίρι γιατί επιτέλους φοράς ανάλαφρα φορέματα και μπορείς να βγεις έξω χωρίς να χρειαστεί να τυλιχτείς με βαριά πλεκτά για να μην πεθάνεις από το κρύο αλλά ταυτόχρονα δεν το αντέχω γιατί η ζέστη που κάνει στην Ελλάδα δεν υποφέρεται.

Σε όποια πόλη και να μένεις (εκτός αν μένεις σε νησί, τότε να ξέρεις δεν σε συμπαθώ και πολύ και θα επιλέξω να αγνοήσω την ύπαρξή σου) γνωρίζεις πολύ καλά πως όταν ο καιρός αποφασίζει να γίνει ζεστός το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Η Αθήνα π.χ μοιάζει με ένα τεράστιο ταψί στο οποίο ψηνόμαστε με αργό και βασανιστικό τρόπο και κάθε μέρα που περνάει νιώθουμε όλο και περισσότερο την ανάγκη να βουτήξουμε σε μια παγωμένη θάλασσα για να συνέλθουμε.

Επειδή αυτό όμως δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον τις καθημερινές, κυκλοφορούμε μονίμως με ένα μπουκάλι νερό για να μην πεθάνουμε από την αφυδάτωση. Μεταξύ μας πάντως πόσο νερό μπορείς να πιεις μέσα σε μια μέρα χωρίς να το βαρεθείς; Προσωπικά μετά από 2 μπουκάλια σταματάω να ασχολούμαι μαζί του γιατί νιώθω την ανάγκη να πιω κάτι εξίσου δροσιστικό μεν αλλά πολύ πιο γευστικό. Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να σου συστήσω το ελληνικό τσάι βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχει κάνει κατάληψη στο ψυγείο μου.

Πριν ξεκινήσεις τα ”μα είναι δυνατόν, πίνεις τσάι του βουνού που είναι τελείως χειμωνιάτικο μέσα στο καλοκαίρι;” να σου πω ότι δεν υπάρχει πιο νόστιμη γεύση από αυτή που έχει το παγωμένο τσάι του βουνού. Δεν σε έπεισα; Ωραία, φαντάσου τότε όλα εκείνα τα μεσημέρια που ξυπνάς σκασμένη και πας στο ψυγείο να βρεις κάτι να δροσιστείς. Ψάχνεις κάτι που δεν θα σε λιγώσει από την πολλή ζάχαρη ενώ θα σε κάνει να πεις αυτό το απολαυστικό ”αααααχ” όταν αδειάσει το ποτήρι σου.

Με λίγα λόγια η λύση στο πρόβλημά σου είναι το τσάι βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ, το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις διαφορετικές γεύσεις (κλασική, με λεμόνι και με αρώνια) άρα δεν θα βαρεθείς ποτέ μαζί του ενώ παράλληλα οι ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού που έχει θα τονώσουν τον οργανισμό σου και ΔΕΝ θα σε γεμίσουν με καφεΐνη και χρωστικές ουσίες. Έτσι και θα γλιτώσεις από τις άχρηστες θερμίδες (που κανείς μας δεν τις θέλει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού) και θα αποκτήσεις ευεξία και ενέργεια.

Αναλυτικότερα, αν βάλεις το τσάι του βουνού στην καθημερινότητά σου,

1. Θα νιώσεις πολύ πιο φρέσκια

Το τσάι θα σε ενυδατώσει και θα σε βοηθήσει να μην σκάσεις από την πολλή ζέστη. Δεν το λες και λίγο!

2. Θα χαλαρώσεις και θα ηρεμήσεις

Όταν γυρνάς από τη δουλειά κουρασμένη και εξαντλημένη από τη ζέστη ένα ποτήρι παγωμένο τσάι του βουνού θα σε χαλαρώσει και θα σε ηρεμήσει απίστευτα.

3. Θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη γραμμή σου

Μπορείς να απολαύσεις χωρίς ενοχές το παγωμένο σου τσάι γιατί έχει stevia άρα δεν έχεις να αγχωθείς για περιττές θερμίδες.

Μια δοκιμή θα σε πείσει (και θα σε κάνει να νιώσεις κάπως έτσι)