ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πώς θα βάλεις τα φρούτα στη ζωή σου

Η καθημερινότητά σου ως σύγχρονη γυναίκα είναι σίγουρα απαιτητική. Εργασία, οικογένεια, σχολή, δουλειές στο σπίτι, μετά να δεις τους δικούς σου ανθρώπους και να προλάβεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου, έτσι όπως εσύ επιθυμείς. Όλα αυτά απαιτούν ενέργεια την οποία πρώτα και κύρια βρίσκεις στα φρούτα.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη φορά που ακούς ότι τα φρούτα είναι σημαντική πηγή βιταμινών και, ως εκ τούτου, συμβάλλουν πολύ στην αναπλήρωση της ενέργειας που καταναλώνεις καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι είναι μία από τις κατηγορίες τροφών που πρέπει να υπάρχουν με συνέπεια στο διατροφολόγιο της ημέρας, ειδικά τώρα που είναι υψηλές οι θερμοκρασίες και ο οργανισμός αφυδατώνεται και κουράζεται πιο εύκολα.

Από την άλλη, είμαι σχεδόν βέβαιη ότι πολλές φορές δεν κατανάλωσες την απαιτούμενη ποσότητα φρούτων επειδή ήσουν πολύ κουρασμένη για να μπεις στη διαδικασία να τα πλύνεις και να τα ξεφλουδίσεις ή είχες πολλή δουλειά για να το κάνεις είτε απλώς βαρέθηκες. Και οι τρεις εκδοχές είναι απολύτως κατανοητές αλλά δεν παύουν να σε αποτρέπουν από το να κάνεις το ζητούμενο: να καταναλώσεις φρούτα.

Γι’ αυτό, επειδή κι εγώ έχει βρεθεί συχνά σε αντίστοιχη θέση και απλώς κατέληξα να μην φάω ποτέ τα φρούτα που σκόπευα, βρήκα τη λύση για σένα που λατρεύεις τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής, επιλέγεις να αντικαθιστάς τα μικρά, καθημερινά σου γεύματα με φρούτα αλλά παράλληλα δεν θες να σπαταλάς χρόνο πλένοντας, ξεφλουδίζοντας και κόβοντάς τα. Τώρα, έχεις τη λύση που χρειάζεσαι στα νέα, πρωτοποριακά και απολαυστικά Smoothies Alterra, που κυκλοφορούν σε τρία διαφορετικά mix γεύσεων: Pink Paradise, Yellow Sunrise, Wild Forest.

 

Πρόκειται για συσκευασίες που περιέχουν κομμένα και πλυμένα φρούτα, σε ενδιαφέροντες συνδυασμούς, για να τα απολαύσεις στην τάση της εποχής, που δεν είναι άλλη από τα smoothies. Προσθέτοντας γιαούρτι, κάποιο ρόφημα όπως γάλα ή χυμό, γρανίτα, παγωτό ή ακόμα και τρώγοντάς τα σκέτα ως έχουν, απολαμβάνεις όλη τη γεύση των φρούτων που αγαπάς ενώ παράλληλα προσλαμβάνεις κι όλες τις απαραίτητες βιταμίνες για τον οργανισμό σου.

Τα Smoothies Alterra είναι ένα 100% φυσικό προϊόν από διαλεγμένα φρούτα χωρίς συντηρητικά και άλλες προσθήκες, γι’ αυτό και αποτελούν μία καλή διατροφική συνήθεια, ειδικότερα σε σχέση με άλλα θερμιδογόνα snacks. Συνιστούν την ιδανική λύση κάθε φορά που αναζητάς ένα δροσερό, αναζωογονητικό ρόφημα, γεμάτο γεύση και υψηλή διατροφική αξία, που σε γεμίζει ενέργεια και όχι περιττές θερμίδες.

 

Το εξίσου καλό είναι ότι με λίγη παραπάνω φαντασία, μπορείς να έχεις στη στιγμή τα πιο απίθανα κοκτέιλ, ενώ μπορείς να τα προσθέσεις και στα γλυκά σου ή στη δημιουργία λαχταριστών σορμπέ. Και όλα αυτά, σε τρεις πολύχρωμους και εύγευστους συνδυασμούς: στη συσκευασία “Pink Paradise” θα βρεις φράουλα, ροδάκινο και μάνγκο, στη “Wild Forest”, μούρο, μύρτιλο, φράουλα βατόμουρο, μαύρο κεράσι, φραγκοστάφυλο κόκκινο και μαύρο και στη “Yellow Sunrise” θα βρεις ανανά, ροδάκινο και μάνγκο.

 

Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να δοκιμάσεις αυτό το προϊόν της Alterra που δεν υπάρχει όμοιό του στην αγορά, ενώ είναι εύκολο, γρήγορο, θρεπτικό, 100% φυσικό και η ιδανική λύση τόσο για σένα όσο και για τα παιδιά σου (εφόσον έχεις) τις στιγμές που ο χρόνος δεν περισσεύει αλλά η ανάγκη για τα φρούτα και τις βιταμίνες τους παραμένει. 

Φωτογραφίες: Μενέλαος Μυρίλλας /  SOOC