SHARON STONE

Τα μυστικά διατροφής της Sharon Stone. Εγγυημένο αποτέλεσμα

Jordan Strauss/Invision/AP

Όταν βλέπεις αυτή τη φωτογραφία

Proud to present the Best Supporting Actress – Series/Limited Series/TV Movie @goldenglobes #WhyWeWearBlack @timesupnow (make-up @missjobaker, hair @giannandreahair, styling @lindseydupuis)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

 

αλλά και αυτή τη φωτογραφία

είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι αυτή η γυναίκα είναι σχεδόν 60 χρονών.

H Sharon Stone φτιαχτεί σε κάποιο μυστικό εργαστήριο της Pennsylvania (που είναι και το μέρος που όντως γεννήθηκε), δεν τρέφεται με μαγικά μανιτάρια και σπάνιες ποικιλίες μπανάνας. Απλώς παραμένει πιστή σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Κάτι που λίγοι θυμούνται είναι ότι η Sharon Stone, το 2001, όταν έχασε την κηδεμονία του υιοθετημένου γιου της Roan από τον πρώην σύζυγό της Phil Bronstein, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία. 

«Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, είχα υποστεί απώλεια μνήμης, τόσο της βραχυπρόθεσμης, όσο και της μακροπρόθεσμης. Το αριστερό πόδι μου ήταν μουδιασμένο, δεν μπορούσα να ακούσω από το δεξί αυτί και η μια μεριά του προσώπου μου είχε πέσει προς τα κάτω. Σκεφτόμουν ότι δεν θα ξαναήμουν ποτέ όμορφη, ότι κανένας δε θα θέλει να βρίσκεται γύρω μου», θυμάται σε προηγούμενη συνέντευξη της. 

ASSOCIATED PRESS

Φωτογραφία: ASSOCIATED PRESS

Ενώ η Sharon Stone μάθαινε εκ νέου να μιλάει και να περπατάει, αυτά τα 2 χρόνια αποκατάστασης άλλαξαν την οπτική της για πολλά πράγματα. Ανάμεσα σε αυτά και για τον τρόπο διατροφής της. Κάπως έτσι η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική έγιναν προτεραιότητα της.

«Κάθε φορά που ασκούμαι, κάνω διαφορετικά πράγματα ανάλογα με την περιοχή που θέλω να δουλέψω», έχει δηλώσει η 59χρονη σταρ η οποία είναι φαν του pilates, του stretching, των ασκήσεων ενδυνάμωσης, της γιόγκα, αλλά και του χορού. Όσον αφορά τη διατροφή της αυτές είναι οι συνήθειες που, όπως έχει παραδεχτεί σε προηγούμενες συνεντεύξεις, της έχουν αλλάξει τη ζωή.

1. Έχει κόψει το αλκοόλ

«Να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν έπινα πολύ. Πριν από 7 χρόνια όμως, πήρα την απόφαση να το κόψω τελείως. Τι με ώθησε; Η Madonna. Κοιτούσα μια φωτογραφία της και σκεφτόμουν ότι έχουμε την ίδια ηλικία. Τότε ρώτησα την προπονήτρια μου “Τι κάνω λάθος; Βρες τι ακριβώς κάνει εκείνη.”. Εκείνη μου απάντησε ότι δεν πίνει αλκοόλ. Αυτό ήταν».

2. Αποφεύγει φαγητά που περιέχουν γλουτένη

Baking peach tarts, what do you love about summer?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

 

Όπως έχει δηλώσει, μεγάλωσε με λιπαρά φαγητά και πολύ πουρέ. Σήμερα, επιλέγει τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη όπως κινόα, φακές και λαχανικά.«Αν και δεν έχει περάσει μια μέρα που να μη σκέφτομαι τα πατατάκια, δεν τρώω επεξεργασμένες τροφές».

3. Πίνει μόνο ντεκαφεϊνέ ροφήματα

Τόσο ο καφές της, όσο και το τσάι της φροντίζει να μην περιέχει καφεΐνη.

Αλλά πάνω απ’ ολα…

Μαζί με τις διατροφικές της συνήθειες και το fitness πρόγραμμά της, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξη της στο ιατρικό site WebMD, φροντίζει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της, να κοιμάται αρκετά, να αφιερώνει χρόνο με τον εαυτό της παίρνοντας βαθιές ανάσες και να ασχολείται με τον κήπο της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP