NICOLE KIDMAN

Κοντεύει 50 αλλά δείχνει 35: Nicole Kidman μίλα μας για αυτό

Πριν πεις το οτιδήποτε κακεντρεχές περί τακτικών επισκέψεων της Nicole σε κέντρα αισθητικής προς επίτευξη του ατσαλάκωτου στην περιοχή του προσώπου (πόσο διακριτικά το έθεσα πάντως ε;), να σε προλάβω λέγοντάς σου να προσεγγίσεις λίγο βαθύτερα το ζήτημα Kidman & Νεότητα.

Γιατί η πρωταγωνίστρια που αγαπήσαμε ακόμα περισσότερο μετά το Big Little Lies λίγο πριν κλείσει τα 50 διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί και μια φρεσκάδα που δεν πρέπει να αποδίδεται πουθενά αλλού παρά μόνο στην πειθαρχία την οποία επιδεικνύει στην άσκηση και το σωστό πλάνο διατροφής που ακολουθεί πιστά σαν στρατιώτης. Τι γνωρίζουμε γι’ αυτά; 

Μία λέξη θα σου πω: πρωτεΐνη

Σαν τυπική Αυστραλέζα η Nicole λατρεύει ό,τι έρχεται από τον ωκεανό και καταλήγει στο πιάτο της. Γαρίδες, αστακοί και λοιπά θαλασσινά είναι το τυπικό γεύμα της. Όπως καταλαβαίνεις, επιλέγει πρωτεϊνούχες τροφές που δεν είναι απαραίτητα κρέας. Επίσης έχει δηλώσει σχετικά ότι τρώει 80% υγιεινά και 20% σαβουρίτσες.

Τα πάει καλά με τις πολυβιταμίνες

“Οι πολυβιταμίνες συμπληρώνουν τα κενά της διατροφής μας” έχει πει η Nicole, η οποία ταξιδεύει συχνά και δεν έχει τη δυνατότητα να φτιάχνει τα γεύματά της όπως θέλει εκείνη.

Δεν “κολλάει” σ’ ένα μοτίβο άσκησης

Ο μπαμπάς Kidman ήταν μαραθωνοδρόμος, οπότε η Nicole έχει κληρονομήσει το “γονίδιο” και λατρεύει το τρέξιμο. Τρέχει παντού, σε βουνά, σε δάση, σε παραλίες, ενώ παράλληλα κάνει γιόγκα και spinning. Με το που βγαίνει ο ήλιος, αρχίζει και τις βουτιές, ενώ έχει αποκαλύψει και τα αγαπημένα της τραγούδια για την ώρα που ιδρώνει τη φανέλα: Work Bitch (Britney Spears) και “Sweet Child of Mine”από Guns n’ Roses.

Εμ τέτοιο κορμί, δε σμιλεύεται πάνω σε καρέκλες.