ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το κόλπο για να γλιτώνεις θερμίδες όταν βγαίνεις για ποτό

Όταν ξεκινούσα το 30dayschallenge, ένα από τα δυσκολότερα κομμάτια του για μένα, ήταν να σταματήσω το αλκοόλ, αφού ήταν μια από τις βασικές πηγές που τροφοδοτούσαν το λίπος που συσσωρευόταν στο κορμί μου.

Αυτό, αλλά και το γεγονός ότι ενημερώθηκα πως το δυσκολότερο πράγμα να εξαφανιστεί από το σώμα είναι το αλκοόλ (και όχι το παγωτό που μπορεί να έφαγες χτες), με έκαναν να το πάρω απόφαση και να ψάξω να βρω έναν τρόπο να πίνω λιγότερο έως και καθόλου – λέμε τώρα.

Το κόλπο που ανακάλυψα ότι λειτουργεί κάπως καλύτερα από το να μη βγαίνω καθόλου από το σπίτι, ή να ζητάω να μου βάζουν φρούτα στη σόδα για να μοιάζει με κοκτέιλ, είναι το να παραγγέλνω ένα ποτό το οποίο να μη μου αρέσει γευστικά, ώστε να μην το πίνω γρήγορα.

Αυτό σημαίνει ότι αποχαιρέτησα το κρασί και καλωσόρισα την πάρα πολύ brutal επιλογή της λευκής τεκίλας με έναν πάγο. Ίσα που βρέχω τη γλώσσα μου (ναι ακόμα το παίρνω καμιά φορά) και αφήνω το ποτήρι πάλι κάτω. Έτσι ελαχιστοποιώ την ποσότητα που θα πιω και τις θερμίδες που θα πάρω.

Κεντρική φωτογραφία: IPITOUthebar