ΔΙΑΙΤΑ

“Life in Balance” στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6: Αναλύουμε τις top δίαιτες της σεζόν

Αυτή την Κυριακή, 19/05, στις 13.00 το μεσημέρι στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή ''Life in Balance'' θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για τις πιο hot δίαιτες της σεζόν.

Η Δήμητρα Τσιγγενέ θα φιλοξενήσει, αυτή την Κυριακή, στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού News 24/7 την κα Δέσποινα Παπαδοπούλου, διατολόγο-διατροφολόγο με την οποία θα αναλύσουν αρχικά τις πρωτεϊνικές δίαιτες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει trend και ακολουθούνται από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα θα αναλυθούν οι διαφορές μεταξύ των τριών πιο γνωστών πρωτεϊνικών διαιτών: της Dukan, της Atkins και της Keto, καθώς και θα τονιστούν τόσο τα πλεονεκτήματα, όσο και τα μειονεκτήματά τους. Στη συνέχεια, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις λεπτομέρειες για τη διαλειμματική νηστεία, η οποία απασχόλησε πρόσφατα μεγάλη μερίδα κόσμου, μετά τη δήλωση του Ηλία Μαμαλάκη ότι κατάφερε κι έχασε 12 κιλά χάρη σε αυτή τη μέθοδο.

Στο υπόλοιπο μισό της εκπομπής ”Life in Balance” θα ενημερωθείς για τη δίαιτα DASH, η οποία, όπως αναφέρουν έρευνες, ρίχνει την αρτηριακή πίεση και αποτελεί ασπίδα έναντι στον διαβήτη. Γιατί η μεσογειακή διατροφή ψηφίστηκε φέτος ως η καλύτερη στον κόσμο και ποια τα οφέλη της; Αυτά και άλλα πολλά θα αναλυθούν στην εκπομπή ”Life in Balance”.

Τέλος, η κα Παπαδοπούλου θα μας δώσει τα tips της για ασφαλές αδυνάτισμα. Στόχος, άλλωστε, είναι να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι οι χημικές δίαιτες δεν αποτελούν λύση για ασφαλές αδυνάτισμα και διατήρηση του βάρους μας. Βασικός σκοπός, λοιπόν, είναι να αναδειχτεί η αναγκαιότητα της εκπαίδευσής μας στη σωστή διατροφή, την οποία πρέπει να ακολουθούμε όλο το χρόνο κι όχι μόνο λίγες εβδομάδες πριν βγούμε στην παραλία.

 

*Συντονίσου στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 αυτή την Κυριακή, 19/05 στις 13.00, για να ενημερωθείς πλήρως για τις δίαιτες.