ΔΙΑΙΤΑ

Διατροφή στις διακοπές: όσα πρέπει να γνωρίζεις για να μην πάρεις πολλά κιλά εκεί που θα βρίσκεσαι

Η κυριακάτικη ''Life in Balance'' εκπομπή στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 είναι αφιερωμένη στη διατροφή κατά την περίοδο των διακοπών. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι από εμάς το ρίχνουμε έξω στην άδειά μας (και καλά κάνουμε) με αποτέλεσμα να παίρνουμε αρκετά κιλά και γυρνώντας στη ρουτίνα μας να καταλήγουμε να γκρινιάζουμε ασταμάτητα για το δείκτη της ζυγαριάς μας.

Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, συντονίσου την Κυριακή στις 13.00 στους 88,6 για να μάθεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τις νοστιμιές του νησιού/χωριού που θα βρεθείς, χωρίς όμως να καταφέρεις να πάρεις 5 κιλά σε 10 μέρες.

Η Δήμητρα Τσιγγενέ θα φιλοξενήσει στο στούντιο του Ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Δέσποινα Παπαδοπούλου η οποία θα απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

> Επιχείρηση πρωινό. Ποιες είναι οι πιο παχυντικές επιλογές, ποιους συνδυασμούς να αποφύγουμε και γενικά τι να προσέξουμε ώστε να μην καταναλώσουμε αμέτρητες θερμίδες μόνο στο πρωινό μας γεύμα.

> Παραλία και σνακ. Ποιες υγιεινές επιλογές μπορούμε να έχουμε μαζί μας στην τσάντα θαλάσσης ώστε να ξεγελάσουμε την πείνα μας μέχρι το κυρίως γεύμα;

> Μεσημεριανό στην ταβέρνα. Ποιες είναι οι πιο υγιεινές επιλογές με λίγα λιπαρά και ποιες οι πιο παχυντικές και ανθυγιεινές;

> Τελικά το παγωτό παχαίνει; Ποιες γεύσεις έχουν τις περισσότερες θερμίδες και ποιες τις λιγότερες;

> Αλκοόλ και διακοπές. Ποιο ποτό έχει τις περισσότερες θερμίδες και ποιο αποτελεί πιο ιδανική επιλογή για όσους προσέχουν τη διατροφή τους;

Αυτές κι ακόμη περισσότερες απορίες θα λυθούν στη ”Life in Balance” εκπομπή, αυτή την Κυριακή στις 13.00, στο Ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6. Συντονίσου!