Ήρθε η ώρα να κερδίσεις κάνοντας την αγαπημένη σου zumba

Η χορογραφία σου σε φέρνει πιο κοντά στο νέο video clip των Stavento.

Ο χορός δεν είναι ένα και μόνο πράγμα. Είναι πολλά και διαφορετικά μαζί για τον καθένα. Η έκτη φίλη που χόρεψε μπροστά στο φακό για το Ladylike είναι η Ιωάννα Περικλέους, που σπούδασε κλασικό χορό και σ' εμάς παρουσίασε Zumba. Για την Ιωάννα, λοιπόν, χορός είναι αυτό που τη συνεπαίρνει στο ρυθμό του και την κάνει να δίνει τον καλύτερό της εαυτό.

Η zumba δεν είναι είδος χορού αλλά αερόβια άσκηση που ενέχει και κινήσεις χορού για περισσότερη ένταση και ρυθμό. Ξεκίνησε την πορεία της πριν 12-13 χρόνια περίπου από την Κολομβία κι έκτοτε, χρόνο με το χρόνο, αποκτά όλο και περισσότερους πιστούς fans που την επιλέγουν για να γυμναστούν διασκεδάζοντας.

Αν είσαι κι εσύ σαν την Ιωάννα που της αρέσει να εξελίσσεται μέσα από το χορό, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο νέο διαγωνισμό των Caprice, από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου.

Μπες στο www.capriceletsroll.gr, ανέβασε από 1 έως και 5 χορευτικές φωτογραφίες σου από οποιοδήποτε είδος χορού και μπορεί να είσαι εσύ η μία από τις τυχερές που θα δουν τις πόζες τους στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου" (αποκλειστικά διαθέσιμο στα Caprice με την τεχνολογία visual Shazam από τις 2 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου).

Παράλληλα, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, διεκδικώντας εισιτήρια και διαμονή για 2 στο Σπλιτ της Κροατίας, για να παρακολουθήσεις από κοντά με όποιον ή όποια εσύ θες ένα από τα πιο γνωστά Dance Music Festival της Ευρώπης, στις 14,15 και 16 Ιουλίου.

Ο χορός δε χωρά περιορισμούς. Νιώσε ελεύθερη να παρουσιάσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ΕΣΥ μπροστά στο φακό και, πού ξέρεις, μπορεί αυτό να είναι αρκετό για να δεις τον εαυτό σου στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου".

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ