WELLNESS

Η Σάρα ήρθε πιο κοντά στη νίκη με το Dancehall χορό της. Εσύ;

Ο χορός δεν είναι ένα και μόνο πράγμα. Είναι πολλά και διαφορετικά μαζί για τον καθένα. Η τρίτη από τις έξι φίλες του Ladylike που χόρεψε μπροστά στο φακό για εμάς είναι η Σάρα Γκάνεμ, η οποία επέλεξε το Dancehall. Για τη Σάρα, λοιπόν, χορός είναι η κινητήριος δύναμη που χρειάζεται μέσα στην ημέρα.

Το Dancehall είναι ένα είδος street style χορού που ξεκίνησε στη Τζαμάικα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και αρχές της δεκαετίες του ’90, ενώ βρίσκει τις επιρροές τους σε αφρικάνικους και σε παραδοσιακούς χορούς της Τζαμάικα. Το ενδιαφέρον με το Dancehall είναι ότι εξελίσσεται και αναδιαμορφώνεται μέρα με τη μέρα, καθώς οι κινήσεις του προκύπτουν από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων και όσα την αποτελούν.

Η Σάρα ξεκίνησε να ασχολείται ενδελεχώς με αυτό το Dancehall επειδή της άρεσε η μουσική του και το γεγονός ότι δίνει πολλές δυνατότητες σε μία γυναίκα για να εκφραστεί. Αν είσαι κι εσύ σαν τη Σάρα που ταυτίζεται με το lifestyle αυτού του χορού, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο νέο διαγωνισμό των Caprice, από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου.

Μπες στο www.capriceletsroll.gr, ανέβασε από 1 έως και 5 χορευτικές φωτογραφίες σου από οποιοδήποτε είδος χορού και μπορεί να είσαι εσύ η μία από τις τυχερές που θα δουν τις πόζες τους στο νέο video clip των Stavento “Μέρα μου γεια σου” (αποκλειστικά διαθέσιμο στα Caprice με την τεχνολογία visual Shazam από τις 2 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου).

Παράλληλα, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, διεκδικώντας εισιτήρια και διαμονή για 2 στο Σπλιτ της Κροατίας, για να παρακολουθήσεις από κοντά με όποιον ή όποια εσύ θες ένα από τα πιο γνωστά Dance Music Festival της Ευρώπης, στις 14,15 και 16 Ιουλίου.

Ο χορός δε χωρά περιορισμούς. Νιώσε ελεύθερη να παρουσιάσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ΕΣΥ μπροστά στο φακό και, πού ξέρεις, μπορεί αυτό να είναι αρκετό για να δεις τον εαυτό σου στο νέο video clip των Stavento “Μέρα μου γεια σου”.