Η Λυδία χόρεψε contemporary fusion και κέρδισε. Εσύ;

Η χορογραφία σου σε φέρνει πιο κοντά στο νέο video clip των Stavento.

Ο χορός δεν είναι ένα και μόνο πράγμα. Είναι πολλά και διαφορετικά μαζί για τον καθένα. Η δεύτερη από τις έξι φίλες που χόρεψε για το Ladylike μπροστά στο φακό είναι η Λυδία Ποθουλάκη που επέλεξε το contemporary fusion. Για τη Λυδία, λοιπόν, ο χορός είναι η ζωή της. Σπούδασε αυτό που αγαπά να κάνει στη Νέα Υόρκη και γύρισε στην Ελλάδα για να το εξασκήσει.

Το contemporary fusion είναι ένας κατά βάση σύγχρονος χορός, με αφετηρία την jazz τεχνική, στον οποίο όμως βρίσκουν τη θέση τους και στοιχεία  από το street style, ακόμα και από το κλασικό μπαλέτο. Διάλεξε αυτό το χορό γιατί της δίνει την ελευθερία να συνδυάσει πολλά είδη μαζί τόσο τεχνικά όσο και εκφραστικά, δημιουργώντας μία ενιαία όσο και αυτόνομη χορογραφία.

Αν είσαι κι εσύ σαν τη Λυδία που λατρεύει το χορό, βρίσκει χαρά, διέξοδο και τη δημιουργικότητά της μέσα σε αυτό δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στο νέο διαγωνισμό των Caprice, από τις 2 έως και τις 29 Μαΐου.

Μπες στο www.capriceletsroll.gr, ανέβασε από 1 έως και 5 χορευτικές φωτογραφίες σου από οποιοδήποτε είδος χορού και μπορεί να είσαι εσύ η μία από τις τυχερές που θα δουν τις πόζες τους στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου" (αποκλειστικά διαθέσιμο στα Caprice με την τεχνολογία visual Shazam από τις 2 Ιουνίου έως και τις 31 Ιουλίου).

Παράλληλα, μπαίνεις αυτόματα στην κλήρωση, διεκδικώντας εισιτήρια και διαμονή για 2 στο Σπλιτ της Κροατίας, για να παρακολουθήσεις από κοντά με όποιον ή όποια εσύ θες ένα από τα πιο γνωστά Dance Music Festival της Ευρώπης, στις 14,15 και 16 Ιουλίου.

Ο χορός δε χωρά περιορισμούς. Νιώσε ελεύθερη να παρουσιάσεις ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ΕΣΥ μπροστά στο φακό και, πού ξέρεις, μπορεί αυτό να είναι αρκετό για να δεις τον εαυτό σου στο νέο video clip των Stavento "Μέρα μου γεια σου".

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ